itexclusiv Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Cacaaaaaaaaaaaat Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 1.Reclama2.Nici macar nu e intr-o categorie cat de cat potrivita , ca Bloguri si Bloggeri Link to comment Share on other sites More sharing options...
greerasu_tony Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 mai pe scurt ce ai scris acolo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ripoff Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 e bine de stiut ma ce aveti cu ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iulian_ionut88 Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 La cat ai scris acolo te-ai astepta in plm sa aveti un site mai de doamne ajuta nu cu imagini copiate de peste tot ...de la teme de vbulletin pana la useri de windows 7Romanu tot roman...haxor pana la moarte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oust Posted January 15, 2011 Report Share Posted January 15, 2011 Imi place ca faceti multe,dar mai stiu ca sunt zeci de firme web design.Si hai sa iti spun de ce nu o sa ai prea multi clienti.Website-ul vostru este unul realizat in graba, nu are pic de eleganta.Ia exemplu www.redweb.ro Link to comment Share on other sites More sharing options...
rampart Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Cine v-a facut pagina ma?!?!Nu vreau sa fiu rau, asa am facut si eu pagini acu 4 5 ani cand am inceput, dar nu mi-am facut reclama cu asa portofoliu si site, am cautat prieteni, firme din usa in usa si cand am adunat skillurile necesare am aparut si pe internet, voi mai aveti destul.A nu se interpreta ca si .... nu stiu ce va trece prin cap, a se interpreta ca si un sfat:- cautati pe net ce inseamna USABILITY- web 2.0, 3.0, fluidity- targeting- typography- cautati tutoriale faine de tot pe PSDTuts, eu cu alea am inceput. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rampart Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Vad ca ati facut site-ul in Dreamweaver, functia de rollover de la dreamweaver e de o inutilitate maxima, si flashul ala, nu mai zic, aveti tone de librarii pe net care folosesc frameworkurile jquery sau mootools ca sa faceti niste slideshow-uri avion.Iar cea mai deranjanta chestie, e ca.... ati facut tot site-ul pus pe Visual in Dreamweaver, fiindca vad doar TABELE, peste tot TABELE, HORROR!!!!La fiecare link puneti tag-uri title.La fiecare imagine, puneti un alt, titlurile sa fie H1, astea-s elemente de SEO, pe care voi stiti sa il faceti dupa cum scrie pe site, dar.... am tacut.Critica constructiva si un ciocan in cap fratii mei.Pot sa va ofer consultanta daca vreti ))))))))))))))))))))))))Stiu ca spiritul mandru romanesc nu o sa fie de acord cu asta, dar fiti profi ma, inainte sa postati pe forumuri de astea unde apar tipi ca mine care se uita la site-ul vostru ca rama la sudura .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rampart Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Pentru feciorii neprihaniti de la ITEsCLUSIV:http://rstcenter.com/forum/30302-website-tips-tricks-uzabilitate-design-coding.rstUn mic guidebook. Arunca un ochi, pe urma celalalt, poate se prinde ceva. Nu tot ce am zis acolo se aplica si la voi, fiindca site ul respectiv e destul de jenibil si penant, dar unele chestii chiar se aplica. Link to comment Share on other sites More sharing options...