Escape Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Salutare tuturor, numele meu este Alex sunt din Oradea cunosc calculatorul foarte bine la fel forumurile,design-ul ,dar este ceva ce incerc sa invat si anume programarea,hackingu-l etc.Sper ca aici voi gasi raspunsurile pe care le caut si sper sa ne intelegem bine. Quote
culay Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Altu care cunoaste calculatoru foarte bine,numa ca ala cunoastea windows-ul hai ca tu esti mai tare ca ala! Quote
Escape Posted January 16, 2011 Author Report Posted January 16, 2011 Frate sunteti de groaza...aici faceti necaz din orice...da cunosc destul de bine calculatorul e vreo problema? Nu cred ca e.Am venit aici sa am cu cine vorbi adica nu batjocoritorii si alte specii.Sa invat mai multe si sa am cu cine sa ma inteleleg Quote
rampart Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Orice ai face... sa nu fi HEXOR! )))))Guideline-urile de baza cam astea sunt, ca sa ai o viata linistita (aici ma refer la agresivii de pe forum care au sa iti dea tot felul de denumiri)Read, Search, Read & then ask questions Quote