cosminkent Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 (edited) Am intrat in speranta de a gasi niste sms-uri si uitati de ce am dat: Love sms, mesaje de dragoste, sms de dragoste, mesaje love, mesaj sms dragoste, iubire, love Peste tot scrie ,,::: Love SMS - Muie Basescu , muie Emil Boc muie Elena Udrea , muie la toti ... Mai ceva ca Bahoi Muie Basescu , muie Emil Boc muie Elena Udrea , muie la toti ... Mai ceva ca Bahoi Muie Basescu , muie Emil Boc muie Elena Udrea , muie la toti ... Mai ceva ca Bahoi Muie Basescu , muie Emil Boc muie Elena Udrea , muie la toti ... Mai ceva ca Bahoi Muie Basescu , muie Emil Boc muie ,,Si lista continua... :D Inca o eroare: http://www.fun-sms.ro/forum/index.php?act=Reg&CODE=00 Edited January 16, 2011 by cosminkent Quote
LLegoLLaS Posted January 16, 2011 Report Posted January 16, 2011 Si lista continua... :D ...tu chiar n-ai observat ca e acelasi lucru?on: da e spart...de ce te miri? Quote
cosminkent Posted January 16, 2011 Author Report Posted January 16, 2011 Nu ma mir..doar am intrebat Quote