Jump to content
Guest Sicko

curvele, virginele si frustratele

Recommended Posts

Posted
lol omule, dar de cand e treaba lu nustiu care ce face cu nustiu cine?

Nu am inteles ce vrei sa zici, probabil e vina mea am o zi foarte proasta.Cand am dat de chestia asta mi-au venit in cap cateva idei de raid-uri, o sa le postez mai tarziu.

Posted
Nu am inteles ce vrei sa zici, probabil e vina mea am o zi foarte proasta.Cand am dat de chestia asta mi-au venit in cap cateva idei de raid-uri, o sa le postez mai tarziu.

@Primu lucru care mi-a venit in minte cand am citit ce ai scris a fost idea de a face un raid :-".

Posted

Ar fi frumos un raid impotriva indobitocitilor care nu stiu ca viata sexuala este o nevoie fiziologica, nu o ispita diavoliceasca. Numai oameni dementi. S-a intrebat vreodata cineva de ce e pacat sa te culci cu prietenul/prietena inainte de casatorie, iar dupa mariaj e totul in regula? Sunt ingrozit de cati oameni incuiati la minte exista.

Posted
Si-au gasit in sfarsit locul pe internet.

Mii de tineri î?i p?streaz? ast?zi fecioria pâna la c?s?torie

A da sa nu uitam labarii, toti is regreta pacatele si aleg calea iertarii:|

E trist...

Si ce mm te fute pe tine grijea daca aia se fut inainte s-au dupa casatorie,vezi-ti tu de treaba ta. Tu poti fute la ce varsta vrei, lasa-i pe ei in pace.

World of Worcraft (WoW) - dependen?a jocurilor dus? la des?vâr?ire

Scrisoare c?tre un Rocker!

Deci imposibil!Astia is anti-wow si anti-rock ! Daca s-a ajuns sa se scrie pe un site de religie despre wow si muzica rock e destul de grav X_X.

Probabil ca creatorul site-ului era inainte dependent de wow, si cand a descoperit religia ortodoxa sa lasat :))

Posted

@Oust ba cacatule tu cu cine mortii tai ai impresia ca vorbesti?

Posted

Cu tine vorbesc, si numai are rost sa ma cert cu tine, eu ti-am zis vezi-ti de treaba ta ,lasa-i pe ei in pace. Mi-am spus si eu parerea.

Posted
Cu tine vorbesc, si numai are rost sa ma cert cu tine, eu ti-am zis vezi-ti de treaba ta ,lasa-i pe ei in pace. Mi-am spus si eu parerea.

Colegu tu cand te bagi intr-o discutie incepi sa injuri in stanga si in dreapta?

Posted
@Oust ba cacatule tu cu cine mortii tai ai impresia ca vorbesti?

Asta asa e el prost, de multe ori se baga in seama unde nu-i de el.

Merita mai multe pule-n gura.

@Oust in mortii matii ai si tu 2-3 luni pe forum aici si deja incepi sa te umflii la cine nu trebuie tus mortii matii.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...