Dra3Q Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Am si eu de tras vreo 950gb pe dvd-uri stiti careva un program in care sa bag tot ce vreau sa trag si sa bag dar dvd fara sa stau al fiecare dvd sa trag ce urmeaza. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jigsy18 Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 Eu folosesc : CDBurnerXP: Downloads Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
loki Posted January 19, 2011 Report Share Posted January 19, 2011 e mai sfant sa-ti imparti singur fisierele decat sa iti faci un fisier din toate si sa il imparti pe bucati de 4G.Toate arhivatoarele iti ofera posibilitatea de a arhiva pe bucati. Dar daca ai nevoie de ceva e posibil sa fie nevoie sa bagi toate cele approx 200 DVD-uri unul cate unul. Si sa nu dea dracu sa iti fie unul zgariat.Totusi, mi se pare absurd sa iti faci atatea DVD-uri. Fa si tu o ordine. Anul trecut m-am gandit ca toate filmele si kiturile pe care le pastram le gasesc pe net. Asa ca am spart vreo suta de CD-uri, am bagat si in microunde de amuzament si am aruncat tot din casa. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...