Acidripp Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 A lucrat cineva de pe aici cu modulele USRP si Open BTS? Cat de simplu este sa asculti telefoanele mobile in Romania?pentru cei care nu stiu despre ce vorbesc, aveti aici cateva linkuri:USRP module and daughterboardsGNU Radio OpenBTS Quote
adi003user Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 din cate stiu eu nu este legal sa detii astfel de aparatura. Quote
ripoff Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 te ia sri`ul direct din pat ca le faci concurenta Quote
yo9gjx Posted January 20, 2011 Report Posted January 20, 2011 posesorul unui txcvr USRP2 este un amic Alex Amateur radio, space tech, and other nerd stuffGasesti pe blogul lui multe despre GNURADIO si usrp dar investitia e cam la 2700 euroYouTube - oz9aec's Channel E un excelent programatoreu folosesc GNU Radio cu cateva module pe un scanner Yupiteru MVT7100 si un receptor SDR dupa schema unui sarb dar in zona telefoniei mobile e inutil fara modulul de soft pentru decompresie GSM. Daca faci rost de soft vreau si eu. Quote