eddie47 Posted September 30, 2006 Report Posted September 30, 2006 ASA SE MANIFESTAskunk: poti sa vii sa-mi aduci o cana de apa?skunk: vii la o plimbare in cimitir?skunk: vii la o plimbare in cimitir?skunk: vi la o bere?skunk: vii la o plimbare in cimitir?skunk: mai zi o data ca se vede in ceataskunk: Sunt Raresh regele manelelorskunk: vi la o bere?skunk: Sunt Raresh regele manelelorskunk: vi la o bere?skunk: du-te-acasa Daca stie/poate cineva sa-l modifice si sa il faca cu 'RST Rulz' si 'Hack The Planet' ar fi perfect Download Link:http://www.sendspace.com/file/79qpgi Quote
avkhackteam Posted September 30, 2006 Report Posted September 30, 2006 nu merge acum l-am testat si nimic :@ era usor de modificat..da n-are rost daca nu se manifesta cu nimic.. Quote
MaHaReT Posted September 30, 2006 Report Posted September 30, 2006 ascta la-m muscat si io odata ... acuy vo sapt , orice scriam pe mess scria "Te iubesc" "Vi la o bere" si dastea , "vi la o plimbare-n cimitir" , "imi aduci o cana cu apa" ... astea ... Quote
eddie47 Posted September 30, 2006 Author Report Posted September 30, 2006 avkhackteam wrote: nu merge acum l-am testat si nimic :@ era usor de modificat..da n-are rost daca nu se manifesta cu nimic..Plm mi l-a dat exact skunk asta dupa ce a scapat de el...Curios.. Quote