j1c0 Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 jic0 e pe anturaj de cateva zile si vrea sa faca un anunt deosebit de important pentru tara:esti bloggar tanar?esti developer incepator?ai inceput un proiect si nu il poti duce singur la capat?ai un blog si vrei sa il vinzi unui om serios pentru o suma decenta?jic0 e solutia.am un buget de 30 $ momentan.astept pm-uri cu site-uri.prefer site-uri de filme, orice dar sa fie bun de dezvoltat.sunt un om serios cand las caterinca.platesc as a gift pay (inseamna ca nu pot face charge back). Quote
ripoff Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 jic0 ... pentru o suma decenta?Si de $ 30 cate siteuri vrei sa cumperi ...dabia iti ajunge de un domeniu + hosting Quote
j1c0 Posted January 26, 2011 Author Report Posted January 26, 2011 Si de $ 30 cate siteuri vrei sa cumperi ...dabia iti ajunge de un domeniu + hostingam o durere de stomac so e greu sa te combat.fie cum ziceti voi. Quote
Andrei Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 Probabil e un post de caterinca altfel nu-mi explic. Probabil nu esti foarte familiarizat prea mult cu notiunile astea. Cu 30$ nu poti face mare lucru. Orice blogger care sa pricepe sa-si infloreasca descrierea (si cu 50-100) de vizitatori ii poate face prin 2-3 articole platite (worst case). Quote
j1c0 Posted January 26, 2011 Author Report Posted January 26, 2011 AnDrEwBoY[];207652']Probabil e un post de caterinca altfel nu-mi explic. Probabil nu esti foarte familiarizat prea mult cu notiunile astea. Cu 30$ nu poti face mare lucru. Orice blogger care sa pricepe sa-si infloreasca descrierea (si cu 50-100) de vizitatori ii poate face prin 2-3 articole platite (worst case).se cumpara articole preplatite?adica am un site si pun post preplatit X Y Zcam ce preturi is? Quote
djpwiw Posted January 26, 2011 Report Posted January 26, 2011 gnooby.com .. gaming news .. foarte bine organizat si usor de folosit ... 50$ and we have a deal ... pr2 deci merita mai mult .. Quote