Golfo Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Buna .. dupa cum vedeti sunt nou pe forumul acesta.sunt plecat este hotare de ceva timp si nu cunosc deloc retelele din romania deloc . stiie cineva sa-mi spuna daca exista cumva vreun program de spart parole wireless gen wifiway sau wifislax care sa functioneze bine in romania ? ce fel de root-ere folosesc companiile de internet din Romania ? cand se face o instalare de internet in casa cuiva i se da o parola preconfigurata ? intreb toate aceste ptr ca exista anumite metode ptr a scoate parolele wifi mult mai usor si sincer asi vrea sa incerc sa va ajut cu ceva...daca pot...Rog utilizatorii acestui forum sami faciliteze niste informatii prin care eu imi pot da seama daca sunt bune teoriile altor programe...etc...asi avea nevoie de :Marca fabricantului RuteruluiNumele ReteleiMAC-ul TauPassul Tau Wireless Original (cel ce venea cu aparatul in cazul in care vin preconfigurate)cam asta ar fii tot ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Pai crezi ca avem interdictie sa folosim ce routere vrem noi?)daca clicknet imi da mie router huawei si eu imi iau cisco ma-mpusca cineva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golfo Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 nu dar ma gandesc ca nu toata lumea isi schimba ruterul ... cred ca compania iti aduce un anumit tip de ruter ...ca dupa il schimbi u este partea a II-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) clicknet are vreo cateva routere wifi : huawei HG 520, HG520B, huawei HG655 , HG655B si zyxel 655.Restul gasesti pe net Edited February 2, 2011 by LLegoLLaS 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Golfo Posted February 2, 2011 Author Report Share Posted February 2, 2011 interesant.....dar totusi park asi vrea ceva mai multe raspunsuri si detali +r 4 u Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 (edited) Default la HG655 si la zyxel 655 nu e parola dar iti cere WEP key care e alta la fiecare router.La HG520 e fara parola,pur si simplu te conectezi.ps: fara limbaj de mirc te rogasresa modemului e 192.168.1.1 la toate Edited February 3, 2011 by LLegoLLaS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johnny5 Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 O vecina are modem normal de la clicknet la care a adaugat un router MSI wifiUnui prieten i-am recomandat linksys ai ar trebui sa ma sune sa il montez ... Are net de la RDSNu stiu daca am inteles exact ce doresti sa faci sau sa afli ... date persnoale de mac address sau ip de router nu stiu daca iti da cineva ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...