Jump to content
ikben

Cumpar laptop Toshiba Qosmio

Recommended Posts

Posted

Cumpar:

Laptop Toshiba Qosmio X500-13R cu procesor Intel® CoreTM i7-740QM 1.73GHz, 8GB, 1TB, GeForce GTX 460M 1.5GB, Blu-Ray, Microsoft Windows 7 Home Premium, negru

Care aveti prieteni prin afara, da-ti-le o intrebare...daca pot sa-mi faca rost de unul nou. Platesc 50% din pretul de magazin, adica vreo 1000 euro+capac 100 euro.

Posted

nu cred man ca s-ar risca cineva...omu se gandeste daca nu ii mai dai banii sau te razgandesti, ce face?ramane el pierdut de cel putin 300 euro doar pentru 100 euro capac?:)) tre sa ai o cunostintza sau cv sa ti-l ia, sa aiba incredere in tine etc

P.S:ASTA A FOST PAREREA MEA, NU ZIC SA NU ITI IA NIMENI DAR EU ASA M-AS FI GANDIT!

Posted

Eu am vorbit cu niste baieti din spania, dar inca nu am primit nici un raspuns si deasta am pus anuntul aici pe forum. Ei mi-l aduceau la jumate din pretul de magazin. Acum ori cu 50% ori cu 60% tot pe acolo e.

Posted

Daca mai asteptati vreo 2 saptamani imi vin mie actele de italian si facem combinatia...

Asa cu toate ciorile si nigerienii risti sa iti iei teapa! Si tu si eu.

Eu am luat iPhone-urile de la niste moldoveni rupti de foame care s-au dus cu cardurile lor si au luat telefoane la abonament.

Le-am dat 150/bucata :))