iustinelu Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 stie careva vre'un site/tracker unde poti gasi melodii deastea noi... la calitate flac sau ace ?caut de ceva timp si nu gasesc nimic.. Quote
loki Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 nu stiu, programele p2p emule dc etc ca situri care ar publica ar lovi in copyright.un pic offtopic: flac-urile cam ocupa discul - cel mai de calitate e imagine audio CD, iar aproape de calitate sunt mp3-urile de la 192kbps in sus (si probabil cu rata variabila) pe care zic sa nu le ignori. Cele uzuale 128kbps intr-adevar te zgarie la ureche. Quote
wvw Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 (edited) Pedro's/what.cs/waffles pentru chestiile de calitate. Dar ?i pe demonoid mai g?se?ti. Sau pe astea publice flac ? isoHunt ? the BitTorrent & P2P search engineCe fel de muzic? ai c?utat, mai exact?P.S. Mi-am amintit c? România ?i-a luat ban de pe Pedro's, pentru c? ni?te smechera?i rata?i vindeau invita?ii. Mor?ii lor Edited February 13, 2011 by wvw Quote
iustinelu Posted February 13, 2011 Author Report Posted February 13, 2011 nu vreau sa pierd deloc din calitate cand emulez inapoi pe cd...de asta nu am nevoie de mp3...Muzica deasta noua house/pop....gen rihanna...inna...comerciale. Quote
wvw Posted February 13, 2011 Report Posted February 13, 2011 În general, oamenii care ascult? Lady Gaga/Rihana/50 Pence/Justin Beiber/Soulja Boy/Hana Montana/Inna/haus arînbi super-nou nu sunt pasiona?i de formate lossless. Nici nu cred c? stiu cu ce se m?nânc? a?a ceva. Succes Quote