Jump to content

mike_vio

Active Members
 • Content Count

  424
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

15 Good

About mike_vio

 • Rank
  Registered user

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Cauta pe net pareri intai sa faci ceva, eu am android 2.3.4 si scula nu suporta flash. Nu e o pierdere prea mare, youtube are html5, Iphone nu are deloc.
 2. Pune ip fix si la imprimanta si la calc.
 3. Te inseala gagica ? Cauta "Plan B" pe market, dar trebuie sa stii contul de gmail al persoanei care are telefonul, ii dai install si in momentul conectarii la internet se instaleaza singur si iti trimite date culese de gps pe emailul de la google. E cel mai bun in cazul pierderii telefonului.
 4. Nu exista contramasuri, pur si simplu se iau dupa undele radio prin cate tu iti trimiti muzica. Ori emiti, ori nu. Eu am facut emitatorul asta si merge ok, dar daca vrei putere mai mare sau semnal din exterior, nu mai e stabil. Putere mai mare obtii daca pui pe tranzistorul final un radiator si maresti tensiunea la 12-15-20V, dar nu mai e stabil atunci, cu toate ca aveam totul ecranat. Deci, asta merge perfect exact cu valorile din schema. Daca nu va trebuie putere prea mare, folositi un modulator auto pe care il modificati cum vreti.
 5. Inainte de upgrade nu ti-ai facut un backup la vechiul bios? Incearca sa il repui dintr-un xp live cd.
 6. Si ce ai uitat sa specifici e ca telefonul "vechi" trebuie sa fie cu bateria mereu incarcata (sau il legi la bornele masinii) si cartela cu credit valabila - tinuta degeaba de fapt. Nu e mai usor cu o alarma cu pager in loc de atatea complicatii ? Char daca, cu telefonul esti anuntat si la 100 km de masina, pana ajungi tu la ea o fura hotul cu tot cu telefon. Ganditi-va si la utilitatea metodei.
 7. Ai gresit locul, daca nici macar atat nu stii. Apropo tu te uiti cand e ultimul post ? Erai nascut pe atunci ?
 8. Au inceput cu "dreptul" dupa mesajele de intampinare : "2012-04-06: Paypal Payments, upgrades and Withdrawals are temporarily suspended. We apologize for this but have no control over the issue. We hope to have the issue resolved within 7 business days. Please note, this does NOT affect your upgraded subscriptions, they are and will work correctly." Sa nu pierdeti timpul degeaba.
 9. Prin wake-up on lan merge daca suporta placa de retea daca ai ip fix + un ruter daca ai ip dinamic. In ruter faci niste setari sa actualizeze automat ip-ul pe un site de genul no-ip sau dyndns, cele mai multe au optiunea asta. E un tutorial pe undeva.
 10. Mersi Fitty si Usr, am multe de incercat si nu vreau sa imi bulesc telefonul.
 11. Uite un raspuns pt. tine: "Dupa cum stiti, in momentul instalarii Windowsului 7, acesta ne va crea o partitie de 100MB pe langa partitia C obisnuita. Partitia de 100MB este practic ascunsa si nu va aparea in My Computer insa daca vom da click dreapta pe iconita Computer si vom alege din meniul contextual functia Manage, la Disk Management, o sa observam ca pe langa partitiile obisnuite C, D etc, mai avem si o partitie de 100MB. In aceasta partitie sunt tinute practic fisiere de sistem, fisiere de boot cu ajutorul carora Windows 7 booteaza in momentul pornirii. Daca o sa stergeti partitia de 10
 12. Imediat, le caut acum si ti le dau.
 13. Pai doar cei de la yahoo te pot ajuta cel mai bine. Trimite-le un mail, spune-le cine esti, ce vrei, si convinge-i sa iti puna alta parola sau sa o reseteze.
 14. mike_vio

  ajutor, virus

  Alea cateva noi programe pot contine virusul. Nu mai instala nimic nesigur.
×
×
 • Create New...