Jump to content

giv

Active Members
 • Content Count

  321
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

giv last won the day on September 18 2015

giv had the most liked content!

Community Reputation

150 Excellent

About giv

 • Rank
  V.I.P.
 • Birthday 01/20/1982

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Romania
 • Interests
  Coding/Reversing

Contact Methods

 • Skype
  givses

Converted

 • Biography
  Economist
 • Location
  http://www.acterapide.ro/
 • Occupation
  Economist

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Programul este destul de vechi si cred ca daca modifici functia de validare a licentei sa intoarca mereu True restul verificarilor sunt fara sens. Il aveam pe undeva gata spart pentru o interfata de Dacia/Renault dar nu mai gasesc momentan.
 2. giv

  AES tool

  Un mic utilitar pentru codare/decodare string in format AES. Codat de mine. http://www14.zippyshare.com/v/ed1yTq7f/file.html
 3. Din ce vad faci o greseala de incepator. Prima data incapsuleaza blocul de date din buton in try/catch. Daca iti arunca eroare vezi care este intr-un MsgBox. try ....fa ceva aici catch ex as exception MsgBox(ex.ToString) end try Din cate vad trimiti catre functie un parametru nul. Interfata iti spune sa initializezi o noua instanta folosind paramentrul "new". Tu ai: Private Function ReadMemoryInt(ByVal baseAddress As Integer, ByVal size As Integer) As Integer Deci iti trebuie adresa si numarul de biti cititi. Apoi poti folosi Cint(rezultat) sa converte
 4. Salut. In general China = proasta calitate, ieftin = prost.
 5. Eu cred ca Win 10 este cel mai bun. Am cumparat o licenta retail la 10 home (560 lei pe cel.ro...acum vad ca 530). Ca idee am o matrice RAID 0 din 2 SSD. Pe XP aveam 100 MB/s cu HDtune read speed, Win 8.1 250 MB/s iar pe 10 am 525 MB/s read/write speed. Aceleasi echpamente, aceleasi drivere. Deci parerea mea ca este mult mai optimizat pentru echipamente 10 decat restul. Am introdus azi un adaptor bluetooth vechi de peste 10 ani si nu mi-a cerut niciun driver si merge brici iar pe vechiul XP instalam 10 minute la softuri ca ca il fac sa mearga. Eu unul optez pentru 10.
 6. Subscriu la antevorbitor. Autoritatea competenta se poate gasi la:
 7. giv

  Acte Auto Gratis

  Un mic update. Pentru cei interesati. Am marit la 45 de zile perioada de trial. Kitul de instalare detecteaza si instaleaza daca are nevoie de ceva sau iti spune ce trebuie instalat. Aplicatia este complet functionala in cele 45 de zile. Daca tot am muncit la el o gramada va pun la dispozitie o functie adaptata de mine pentru transformarea cifrelor in litere. Utila la exprimarea automata a unui pret din cifre in cuvinte. Private Shared _ones As String() = {"zero", "una", "doua", "trei", "patru", "cinci", _ "sase", "sapte", "opt", "noua"} P
 8. giv

  Acte Auto Gratis

  Stiu dar pana la urma cei "interesati" vor "face rost" de el. Am pus pe site o versiune TRIAL complet functionala pentru o perioada de 30 de zile. Linkul direct este: http://acterapide.ro/AAPRO.zip Cei interesati pot testa programul fara restrictii pentru o perioada de 30 de zile si il pot distribui liber. Inainte de a instala programul trebuie avute in vedere cerintele de sistem: http://www.acterapide.ro/HTML/resurse.html In special trebuie instalat MySql .NET connector 6.9.7 (http://www.acterapide.ro/mysql-connector-net-6.9.7.zip) si .N
 9. giv

  Acte Auto Gratis

  Scuze pentru revive. Pentru cei interesati de acest domeniu. O sa pun pe site saptamana viitoare o versiune TRIAL (complet functionala) a aplicatiei ACTE AUTO PRO pe o perioada de 30 de zile fara restrictii. Revin cu un link.
 10. www.acterapide.ro

 11. Din experienta mea de sofer cu detector si statie. Detectorul e sfant. Statia e buna dar te pot minti pe ea.
 12. Short video on how to unpack a X64 simple compressed file. The process is the same as in the old X86 platform just the registers we use have different names. I unpack the PeSpin 1.22 X64 exe file itself. Is nothing special in fact. I just point of the base things we consider in order to unpack a X64 compressed file. Have fun. RO Prezint conceptele de baza ale despachetarii unui fisier X64 compresat.
 13. Incepi de aici: Continua aici: Apoi aici: Apoi aici:
 14. Deci. Scuzati ca intervin. Programul nu este compilat in VB .NET ci este Visual Basic 6. Sunt doua lucruri total diferite. Protejat e mult spus. Este compresat cu AsPack - se decomprima imediat. Restul e o chestiune de rabdare in a lucra cu API VB6.
 15. Dupa modul cum vorbesti nu poti salva pe nimeni. Nu ai capacitatea de a face ceva cu astfel de limbaj. Schimbarea nu se face din ura ci din nevoia de ceva mai bun.
×
×
 • Create New...