MazaBoY Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 http://img828.imageshack.us/img828/9109/googleyahoofacebook.pngDeci care este oare faza yahoo.com a fost cumparat de google sau este o alianta intre ei ????? Quote
razer_krait Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 (edited) Pei nu stiu , dar te poti conecta pe yahoo prin intermediul contului google (Banuiesc ca poti folosi yahoo pentru a primi mailuri de pe gmail).Incearca si vezi.Hi "Eu",Just one more step to connect "eu"@yahoo.com with your Facebook account. Enter your Yahoo! password.Cred ca primesti mailuri si pe gmail , adica daca ai un cont de yahoo si primesti un mail pe el , merge pe gmail si invers. Edited February 21, 2011 by razer_krait Quote
bcman Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Aceasta tehnologie se numeste OpenID si este implementata pe mai multe site-uri. Pe scurt, te poti loga pe un cont al unui site ce foloseste OpenID cu unul din site-urile suportate (Gmail, Yahoo, Facebook etc.), fara a mai fi nevoit sa iti faci cont si pe acel site. Site-urile suportate difera de la site la site. Quote
Guest Mosad Posted February 21, 2011 Report Posted February 21, 2011 Nu a cumparat nimeni numic,au facut un fel de "alianta". Quote