eurad Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Salut!....nu,nu stiu absolut nimic referitor la tema...sau ma rog,profilu(ca sa`i zic asa) siteului!Efectiv am luato la modu...."frate,poa` retin ceva" am dato` la plezneala!Defapt hai so` dau pe fata....practic am venit aici in speranta ca voi gasi ceva tutorial sau ceva prin care sa invat si io cum sloboz sa fac ceva bani pe net...d`asta`s aici...kill me!Pseudonimul meu e eurad precum vedeti si alte informatii referitoare la mine sunt atat de irelevante incat nu ma chinui sa patez randurile astfel....Salut inca`odata! Quote
eurad Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 auzi "bobodouamiiiiicinciii" ce`i aia "darue"? Quote
ripoff Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 bine ai venit (aici nu o sa gasesti nici un tutorial de facut bani)si nu te obosi sa dai alte informatii despre tine. Quote
LLegoLLaS Posted February 23, 2011 Report Posted February 23, 2011 Salutare bine ne-ai gasit:)) Quote
eurad Posted February 23, 2011 Author Report Posted February 23, 2011 stai frate linistit ca nu ma prea obosesc pe net:))) si nustiu....am zis io ca o vreau sa gasesc ceva tutorial de facut bani? laso asa.....ms fain de urari. Quote
Depanatorul Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 aici gasesti oameni inculti care si ei cauta tutorialul de facut banii , dar iati un carlig si agatate de cineva poate asa ai sanse sa inveti ceva despre surfingul pe net ... primul pass e sa iei un Istealer ... restul vine de la sine .... ori cum bine ai venit Quote