phantomas90 Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Am facut accident cu un sclav(taximetrist) din care a rezultat ca eu sunt vinovat. Mi-au dat 3 luni de suspendare la permis+ 2 saptamani dovada de circulatie. Azi, dupa ce a trecut perioada ma duc sa ridic permisu. Imi zice papitoiul ala de acolo ca imi trebuie rezolutia de neincepere a urmaririi penale. Merg la procuratura, se uita ala la data accidentului(23 oct 2010) si imi zice ca e cam recent, sa mai astept si imi da sa completez o cerere de urgentare a cazului.Cam ce as putea sa fac in acest caz? Cum sa procedez sa ridic mai repede permisul? Nu vreau sa astept dupa idiotii din justitie pana solutioneaza ei un cacat de dosar.Am intrebat aici pt ca m-am gandit ca ati mai trecut si altii prin asa ceva. Quote
veri-tas Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Am facut accident cu un sclav(taximetrist) din care a rezultat ca eu sunt vinovat. Mi-au dat 3 luni de suspendare la permis+ 2 saptamani dovada de circulatie. Azi, dupa ce a trecut perioada ma duc sa ridic permisu. Imi zice papitoiul ala de acolo ca imi trebuie rezolutia de neincepere a urmaririi penale. Merg la procuratura, se uita ala la data accidentului(23 oct 2010) si imi zice ca e cam recent, sa mai astept si imi da sa completez o cerere de urgentare a cazului.Cam ce as putea sa fac in acest caz? Cum sa procedez sa ridic mai repede permisul? Nu vreau sa astept dupa idiotii din justitie pana solutioneaza ei un cacat de dosar.Am intrebat aici pt ca m-am gandit ca ati mai trecut si altii prin asa ceva.Ti-ai gasit si tu unde sa intrebi... Dute la un avocat . Quote
shauru Posted February 24, 2011 Report Posted February 24, 2011 Fara NUP nu iti poti ridica permisu ei poate sati dea Nup dupa 6 luni de exemplu atunci iti poti ridica permisu. Alea 3 luni de suspendare sunt date de ei in care nu iti poti ridica permisu + ca iti trebuie neincetarea urmaririi penale venite de la procuratura. Eu am fost prins in Suceava conducand o masina inmatriculata in alt stat care nu are drept de circulatie in Romania pentru ca nu posedam asigurare obligatorie. Mi-a fost intocmit dosar penal am stat pe bara 2 luni si ceva pana mi-a venit NUP am facut o cerere sa-mi vina permisu deoarece nu sunt din suceava m-am dus cu rezolutia la politie si mi-a dat permisu.Sincer la chestii din astea daca nu ai avocat stai cate 6 luni 1 an chiar angajeazati un avocat care sa se ocupe de dosarul tau.Sau dute la procurorul care ancheteaza si faci o cerere ca ai nevoie de permis ca trebuie sa pleci in afara ca ai contract si iti trebuie permisul:D ( asta a fost vrajeala mea acolo si a mers) Quote