roby2123 Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 (edited) Salut ma gandesc si propun in acelasi timp infintarea unui cont de ESCROW pentru cumparatori, am in cap implementarea lui ca modul dar ma incurca comisioanele...poate voi stiti mai mult. Daca o sa fiti deacord ma ofer gratuit sa implementez la orice deschidere de thread un buton optional pentru oferire garantie escrow, si implementarea functiei in codul forumului + sql, nu trebuie sa lucrez pe forum , local la mine si la finalizare va dau sursa pt. implementare.Unde ma opresc eu? La partea de conturi asta o faceti voi eu voi lucra cu un cont de test personal. Acum ganditi-va la un API cat mai rentabil.In felul acesta se vor diferentia pustii pusi pe tepe si cumparatorii reali.In acelasi timp va creste si valoarea site-ului... Edited February 24, 2011 by roby2123 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest User Name Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 sunt si eu de acord cu asta...o idee buna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted February 25, 2011 Report Share Posted February 25, 2011 Printre singurele idei constructive legate de market.Up! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
rapt0r Posted April 14, 2011 Report Share Posted April 14, 2011 de acord 100% numai sa nu va impoziteze :))) ma ofer gratuit sa dezvolt API Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
p3tru Posted April 19, 2011 Report Share Posted April 19, 2011 proo, foarte buna ideea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...