NeoLithiculX Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Buna ziua. As avea si eu o nelamurire, un prieten s-a decis de ceva timp sa-si puna un piercing in limba si consider aca metoda cea mai sigura (nu chiar in totalitate, depinde) este sa mearga la un salon unde macar totul e steril (nu tot timpul, dar nu vreau sa cad in culmea pesimismului). Intrebarea mea este daca sunt restransi cei de la saloane de vreo lege sa faca pierce-uri la persoana cu varsta mai mica de 18 ani? Persoana respectiva are 17 ani, eu citisem undeva ca doar la persoanele sub 16 ani ar face doar cu acordul parintilor. Voi ce stiti? Multumesc ! Quote
osyk Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Uite aici:Tatuajul si piercing-ul la minori-legislatie...Piercing'ul pana la 16 ani < - cu parintii de mana, dupa 16 ani singuriiarTatuajul - 18 ani:)Bafta Quote
NeoLithiculX Posted February 28, 2011 Author Report Posted February 28, 2011 Inseamna ca se poate duce singurel, mersi pt timpul acordat ! Quote
m0rphic Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 (edited) Daca are sange in coae,un piercing se poate foarte usor acasa.Se poate cumpara de la farmacie niste anestezic local asemanator cu cele din cabinetele de stomatologie(nu imi aduc aminte numele,se dadea intr-o vreme fara reteta).Cea ma sigura metoda e sa termine cu tampeniile astea.Nu au nici o valoare .Este doar o parere,din partea mea sa faca ce doreste LE: @qbert: da e gay,ai dreptate Edited February 28, 2011 by m0rphic Quote
qbert Posted February 28, 2011 Report Posted February 28, 2011 Daca ai piercing esti gay,daca mai ai si sub 16 ani esti si mai gay. Quote