Jump to content

NeoLithiculX

Active Members
  • Posts

    119
  • Joined

  • Last visited

Everything posted by NeoLithiculX

  1. +1 - Multumesc pentru pluginurile cerute in PM.
  2. Salut tuturor. As dori sa stiu daca aveti idee ce script foloseste site-ul myhammer.co.uk sau daca nu macar un script asemanator pentru un site cu anunturi. LE: am mai gasit 2 site-uri asemanatoare ca exemplu : mybuilder.com si ratedpeople.com
  3. Salutare tuturor, am o mica problema, vreau sa dezvolt un mic script php prin intermediul caruia sa preiau niste date dintr-un fisier php (exemplu vreau sa iau datele unui client dintr-un magazin online) iar cu aceste date sa completez un formular .pdf care are anumite campuri. Cum pot proceda pentru a face in asa fel incat fiecare informatie sa corespunda cu datele din formular? Ma refer daca preiau numele sa fie trecut direct in campul pentru nume, la fel si pentru prenume, numar de telefon etc.
  4. Salut tuturor. Am de transpus un "template" html dintr-un fisier .psd si nu stiu care este cea mai usoara metoda. Mentionez ca e vorba de o singura pagina care contine cateva blocuri si cateva butoane intr-un meniu. Daca ma poate ajuta cineva cu informatii ar fi ok. Am cautat tutoriale pe net dar partea de CSS ma depaseste total.
  5. Protoxid de azot = N2o nu cumva e NoS-ul? sau poate zic eu gresit
  6. Salutare tuturor. Am o mica dilema. Exista cumva vreun script pentru realizarea magazinelor online simple ? Banuiesc ca stiti, sunt mai multe pe website-uri pe piata care ofera un fel de alternativa la creerea unui magazin online propriu, si vi-l genereaza ei pentru o anumita suma de bani / luna. Daca exista as fi interesat cam la ce pret s-ar gasi sau poate un nume (daca este gratis ceea ce nu prea cred).
  7. Dupa cum indica si titlul, ofer accesul la un cPanel ce gazduieste 9 domenii(din strainatate) cu un anumit continut iar in schimb doresc loguri facebook (doar romanesti !!!). Cine e interesat, un PM sau un reply. Multumesc.
  8. Salut tuturor. As avea o intrebare pentru toti. Este posibila eliminarea unei hashuri din paint adica sa se vada ce era pe poza initial si acum este hashurat?
  9. Salut. Sunt dispus sa facem schimbul daca conturile sunt functionale si cel mai important, sa fie din Romania. Astept un PM cu date de contact, id de mess. Mersi
  10. Dupa cum spune si titlul vand domeniul restaurant-data.com + pachet de gazduire cu functii nelimitate (domeniul este valabil pana in 2013 iar hostingul pana in iulie 2012). Astept propuneri de pret. De asemenea conturi orange, vodafone, filelist, jocuri online (the-west, ikariam,triburile etc). Detalii prin PM sau un reply va rog. Multumesc !
  11. Un indiciu asupra tipului de criptare folosit?
  12. Vand domeniu .org denumire foarte buna in domeniul PTC : bestpaidtoclick. Se vinde alaturi de pachet hosting nelimitat extern. Astept oferte, nu prea ma pricep. Pentru analiza site-ului, pagerank, vizitatori etc puteti sa-l accesati. PM sau reply aici va rog.
  13. @SENEQ : A mothersucker? A cockfucker?
  14. @MagicThunder Imi cer scuze, dar esti un agramat si jumatate. ON-TOPIC: ideea e ca nu stiu daca website-ul este chiar pe platforma WordPress de aceea am zis poate ma ajuta cineva trimitandu-mi un PM ca sa-i raspund prin adresa website-ului.
  15. Buna ziua. Apelez la voi in speranta ca are cineva cateva minute sa ma ajute cu o chestie la un website care cred ca este in Wordpress facut, mai precis in gasirea unei vulnerabilitati. Astept un PM sau un reply. P.S: nu cred ca dureaza chiar asa mult sa va uitati putin peste website ...
  16. Chiar nu pot sa-mi dau seama ? E atat de sec postul ala, nu reiese nimic din el, ce boala are ?
  17. Incearca miscari pe beat-ul melodiei (nu pe manele, ca alea numai beat nu au) si na poate te iei cu un prieten, cu altul ... nu conteaza ca se uita lumea la tine, asa eram si eu la inceput, se uitau toti la mine cand veneam si parca scapasem de undeva de la 23:30 pana la 4:00 dansam incontinuu dar reuseam sa-i ignore, pana la urma urmei cine iese mai bine: el ca sta la bar, bea, pleaca tapan de acolo sau tu ca dansezi si poate mai agati si o fata?
  18. Vand account CityVille level aproape 59 pentru impatimitii acestui joc. Are cash in jur de 2.450.000. Pentru alte detalii lasati un reply sau dati un PM si va pun la dispozitie screen-uri cu ce doriti voi. P.S: Accept schimb cu account pe Zynga Poker (in functie de cate chipsuri are, ne intelegem noi) Daca nu am postat unde trebuie, rog un admin/moderator sa mute la OffTopic. LE : Se adauga un cont de MafiaWars level 470. De asemenea pt mai multe detalii PM sau reply !
  19. NeoLithiculX

    Betia

    Ma prefac ca nu m-am imbatat
  20. Inseamna ca se poate duce singurel, mersi pt timpul acordat !
  21. Buna ziua. As avea si eu o nelamurire, un prieten s-a decis de ceva timp sa-si puna un piercing in limba si consider aca metoda cea mai sigura (nu chiar in totalitate, depinde) este sa mearga la un salon unde macar totul e steril (nu tot timpul, dar nu vreau sa cad in culmea pesimismului). Intrebarea mea este daca sunt restransi cei de la saloane de vreo lege sa faca pierce-uri la persoana cu varsta mai mica de 18 ani? Persoana respectiva are 17 ani, eu citisem undeva ca doar la persoanele sub 16 ani ar face doar cu acordul parintilor. Voi ce stiti? Multumesc !
  22. Buna ziua. Deschid acest topic pt. a va cere o parere/un pont despre acest tip de pariuri. Toti impatimitii pot lasa un reply . As prefera sa nu lasam nume ale caselor de pariuri, ci doar discutam la general, eventual ponturi la anumite case pe PM !
×
×
  • Create New...