selected Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 Am si eu niste nelamuriri legate de mass-mailing.Vreau sa ma apuc de CPA/Afilieri. Ma gandesc sa ma apuc de CPA + mailing lists.Ce script imi trebuie pentru un landing page de unde sa culeg listele de mail si cum sa trimit mass-mail unor liste mari ? Sau poate imi sugerati voi o alternativa. Mentionez ca am vreo 30$ de investit Quote
Guest daniuu Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 normal pentru asta ai nevoie de un hosting cu o baza de date MySql .. faci sau iei de pe net un php script pe care il pui pe landing page-ul tau iar toata lumea care se va inscrie va fi adaugata in baza ta de date MySql aici in functie de scriptul pe care il folosesti o sa ai niste campuri "nume" "email" "oras" "tara" (eventual adresa etc. depinde ce iti trebuie tie) despre trimis mailuri poti sa folosesti diferite metode dar cel mai bine cand cumperi hosting-ul cu baza de date orienteaza-te catre firme care accepta sa trimiti 1000mailuri / zi Quote
selected Posted March 3, 2011 Author Report Posted March 3, 2011 eu ma gandeam cam la 10k / zi - mails si despre landing page.... am nevoie de un script concret Quote
Guest daniuu Posted March 3, 2011 Report Posted March 3, 2011 nu stiu daca gasesti un hosting care cu 30$ sa accepte sa trimiti 10.000 mails pe zi ... asa poti sa folosesti servere de smtp + AMS si trimiti si 1mil/zi daca vrei despre script eu folosesc Sitelok - secure members area e scump dar il gasesti pe net gratis full version . Daca nu gasesti contacteaza-ma si ti-l dau eu ... e super bun pentru tot ce tine de php. Eu il folosesc exact pentru ce vrei si tu ... nu ma intereseaza celelalte optiuni ale scriptului si faza misto la el e ca ai un control panel din care vezi absolut toate inschieriile si ai full control poti sa selectezi anumiti optin members sau pe toti si sa trimiti mailurile direct din control panel. sa ii stergi sa le dai disable etc. Quote