SilviuOR Posted March 7, 2011 Report Posted March 7, 2011 (edited) sal , vad smtp = 3 LEI\bucata vand cate doriti rootul = login root(bun de pagina 20 LEI) usere (bune de scan 15 LEI)rdp = 15 lei europa \ china \ americaupdate : vand rooturi de scan , cu drept de root , si usere ; vand si smtp la pret foarte AVANTAJOS. rog seriozitateNU MAI FACE DOUBLE POST !vand rooturi de scan cu login root sau user \ root de pagina ! pm pt detalii \ rog seriozitateesti idiot sau te prefaci ? NU stii sa citesti ? ti-am scris CLAR , NU MAI FACE DOUBLE POST ! Edited March 13, 2011 by MrRip Quote
c0smyn Posted March 13, 2011 Report Posted March 13, 2011 vreau ?i eu un smtplas?-mi id de mess ceva Quote
darkrich Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Lasa-mi si mie un PM cu un id Mess sau icw sa putem vb. Sunt foarte interesat! Quote
SilviuOR Posted April 9, 2011 Author Report Posted April 9, 2011 (edited) daca doriti sa ma contactati , datimi PM ! rog seriozitate @ONTOPIC : am smtp fresh si rdp`uri fresh bune pt toate .. astept oferte ty!am acuma 100 smtp de inbox fresh .. daca doreste careva PM! rog seriozitate Edited May 3, 2011 by MrRip Quote