hexagonn Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Mah fratilor ( ..... da sunt din ardeal ) ... nu ca vreau sa ma bag in seama.. ..... dar mo tentat ideea, nu facem un net party .... eu zic ca cea mai buna locatie e cluj.... pareri / sugesti / negatii / injuraturi ..... Quote
zbeng Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 cred ca o sa se intample la fel ca "unirea" din bucuresti parca au zis ca vin vro 30 si pana la urma sau intalnit numai 10....deci... Quote
eddie47 Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Noh daca e sa vina din toate orasele, cel mai bine e la Brasov ca e in mijlocu tzarii si e si accesibil...DACA s-ar face o intrunire nationala RST eu pt Brasov as opta... Quote
Sad_Dreamer Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 presimt o revolutie a hackingului romanesc :@ :@ :@ :@ :@ Quote
Fatal1ty Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Eu prefer Pitesti pentru a astfel de intalnire ... Quote
MadBadSad Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Eu prefer RM valcea sa ne ia ca din oala. , noh.. undeva pe litoral.. la anu poate Quote
zbeng Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 ma cel mia bine ne intanim in spania si gata:p ne vine bine la toti:) Quote
SkaskLL Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 culegem capsuni si dupa aia ne luam laptopuri si dam un lan party Quote
zbeng Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Acu la struguri ca casunii sau dus(din cat am auzit pe aici=)) Quote
djradu Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 e ok vin oriunde cand e vorba de RST ! Quote
Vertigo Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Cel mai bine facem un vpn,cumparam o licenta pt hamachi,ca sa putem fii multi in retea,nu maximulde 15,si nici nu mai trebuie sa ne miscam din casa... Sau,folosim orice alta varianta de vpn cat de cat ieftina... Quote
imported_ThuNder Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Vertigo wrote: Cel mai bine facem un vpn,cumparam o licenta pt hamachi,ca sa putem fii multi in retea,nu maximulde 15,si nici nu mai trebuie sa ne miscam din casa... Sau,folosim orice alta varianta de vpn cat de cat ieftina...De accord . Quote
HexString Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Eu propun Oradea pentru ca este poarta spre Europa ... si cine stie, mai dam o fuga pan` la Unguri Quote
djradu Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 de acord si cu hamachi dar cu licentza se ocupa cineva care se ocupa cu c_c's sau alta varianta ? Quote
hexagonn Posted October 9, 2006 Author Report Posted October 9, 2006 ma rog, s-a deviat rau de la subiect................ Eu am zis net party, nu numa' sa ai calculatoarele in retea....... te duci la net party, mai dai un share ceva, mai inveti una alta, mai bagi niste joace, dar dupa aia mergi si tu ca tot omu' la un mic, o bere, o atentie, o maslina, un wisky ceva, ceva de genul teambuilding............ dar ma rog, din ce raspunsuri am vazut .... eu zic sa o lasam balta k si asa nu o sa fie realizabil.....ginion.... Quote