jigsy18 Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 In ultimele saptamani am observat ca toti mai multi membri al forumului doresc sa faca un ban in plus pe internet.Este un site care face un top al PTC-urilor Un link care sper sa va fie de ajutor PTC Board Quote
nicku92gm Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Cum plm sa faci bani din astea, dai 100 de clickuri pentru un dolar si ai pe zi sa dai doar vreo zece clickuri, lucri vreo zece zile pentru un dolar si ai abia ii scoti de la ei daca tii da. Mai bine lucri pe santier. Quote
jigsy18 Posted March 8, 2011 Author Report Posted March 8, 2011 Unii castiga chiar bine in urma acestor PTC-uriEi se folosesc de refferals(inchiriati sau reali ) Quote
nicku92gm Posted March 8, 2011 Report Posted March 8, 2011 Da dar si aia trebuie sa lucre pentru a face bani, reali nu stiu daca prea gasesti poate doar inchiriati. Quote
mike_vio Posted March 9, 2011 Report Posted March 9, 2011 "Blogul a fost eliminatBlogul de la adresa monkeyzbookz.blogspot.com a fost eliminat. Aceast? adres? nu este disponibil? pentru bloguri noi."Tare asta. Quote
jigsy18 Posted March 9, 2011 Author Report Posted March 9, 2011 Din cate am inteles o sa fie up in urmatoarele zile Quote