BigT Posted March 15, 2011 Report Posted March 15, 2011 Un cacat. Te iau pe sus daca te lauzi sau esti prost. Din fericire pentru multi, site-urile sparte detinute de Gheorghe & Co. nu prea sunt de interes pentru nimeni. Sa interzici cc-urile nu mi se pare o metoda eficienta de stopare a tentatiei, e ca si cand zici de acum nu te mai futi ca ti-am luat prezervativele. O pula, te futi si iese si mai prost. Mai degraba trebuie explicat clar cu punct si virgula ce o sa se intample cand o sa te prinda, si o sa te prinda ca esti prost daca citesti asa ceva, si asta din punctul meu de vedere e mai eficient decat orice interdictie. Quote
j1c0 Posted March 16, 2011 Author Report Posted March 16, 2011 ok.am primit si un pm interesant, despre ip-ul lui nytro.baiatu' ai pe pm ce ai vrut si id u meu de messenger.@nemessisnu am zis niciodata ca esti rau intentionat.95 % ca, staff-ul actual al forumului e de incredere, mi-am exprimat indoiala cu privire la plecarea ta la filipineze and co si la viitori mod.cu siguranta ca rst nu e sting sau cum plm. Quote