neps Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 Pe ce site se face inscrierea pentru a face parte din public la "Romanii au talent?" Nu am apucat sa vad aseara siteul exact si au aparut cateva bloguri pe care sunt prezentate detalii si cer niste date personale pe care sa le trimiti pe adresa de email romaniiautalent@protv.ro .Intrebarea mea este:Stie cineva daca asta e adresa de email si e adevarata treaba asta ?Ms. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
osyk Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 daca mailul este bun, respectiv romaniiautalent@protv.ro exista sanse de 90% sa fie adevarate aceste date.Presupun ca sti si tu proverbul " Incercarea moarte n-are " .. Iti urez succes daca reusesti sa intri in concurs. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Patrunjel Posted March 19, 2011 Report Share Posted March 19, 2011 ^ ^ Du-te-n pula mea Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neps Posted March 19, 2011 Author Report Share Posted March 19, 2011 Am cerut o opinie Patrunjel nu inteleg ce e cu reactia asta.Invata si tu sa fii om. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TheSun Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 nu cumva Patrunjel = alien ? strange...de ce ai vrea sa faci parte din publicul de la Romanii au talent? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
neps Posted March 20, 2011 Author Report Share Posted March 20, 2011 Pur si simplu as vrea sa ii vad live pe talentosi Si nu stiu daca e valida adresa de email intrucat pe site-ul oficial nu e precizata si nu vreau sa dau toate datele personale aiurea. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...