fret Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Am posibilitate de a tine non-stop servare de radio cs ..etc .. da problema e ca nu am decat un pc al meu si am nevoie de un pc care sa dispuna cineva sa facem ...putem tine si alte servare si sa luam chirie lunara nu am nevoie decat de pc Quote
little123 Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 Am posibilitate de a tine non-stop servare de radio cs ..etc .. da problema e ca nu am decat un pc al meu si am nevoie de un pc care sa dispuna cineva sa facem ...putem tine si alte servare si sa luam chirie lunara nu am nevoie decat de pcFaci serveru de cs pe un rdp, daca vrei dami pm si iti dau eu un rdp sa pui serveru pe el (nu iti cer nimic pe el) Quote
mihhai Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 omu are posibilitatea sa tina un server, ii trebuie doar un pc )) Quote
little123 Posted March 20, 2011 Report Posted March 20, 2011 omu are posibilitatea sa tina un server, ii trebuie doar un pc ))Nu ai inteles ce vrea el sa zica, are un pc dar poate nu isi permite sa il lase aprins 24/24 si sa il foloseasca pe post de server, cel mai bine e sa foloseasca un rdp Quote