lafurat Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Salutare tutororAici aveti o harta cu toate centralele nucleare din lume,veti gasi informatie despre electricitatea pa care o produc, capacitata ce o au,etcSite-ul original ( in limba spaniola )Gráficos | elmundo.esSite-ul subtitrat ( in english )Google Translate Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adonisslanic Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Interesant, vad ca francezii folosesc ceva centrale... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bum Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 poate mai sunt si altele (secrete) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
BigT Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 Franta are in prostie. Eu zic ca acum ataca Libia pentru ca era scandal cu siguranta centralei nucleare din Japonia in urma cutremului si au vrut o schimbare de subiect... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dragosh1904 Posted March 20, 2011 Report Share Posted March 20, 2011 sti ce imi place ? Ca norvegienii sunt cei mai tari,ei nu se baga in razboaie,stau departe nu folosesc centrale atomo-electrice,si nimic periculos.Mi se pare ca daca ar vreun cataclism Norvegia ar muri ultima:).Se cred superiori si chiar sunt. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...