speedhack Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Cred ca sa invatat minte sa nu mai intre pe forum-uri de hacking Quote
alex_cismas Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 Sa stii... ). Saraca pe orice forum va intra, nu va mai intra ca fata ) Quote
Mish Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 [y!]optimus_prime_1st uitati-o pe diana699 ) adio labitza, adio combinatie ..r Quote
Flubber Posted March 23, 2011 Report Posted March 23, 2011 ar fi frumos ca regulamentul sa contina ceva de genul:esti femeie?, arata-ne ?â?ele !Adica: tits or gtfo Quote
CyberneticGOD Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 De ce vrei sa afli parola prietenei tale? iti faci griji ca se fute ca inecata cu iubitul tau? ofera'i tu mai multa pizda suge'l mai bine cand il futi baga'i degetul in cur poate are fantezii, ofera-i toate astea si iti garantez ca iubitul tau obsedat sexual o lasa mai moale cu prietena ta cu care ai crescut si care nu te-ai fi asteptat niciodata ca ea va face asa ceva mai ales tie, try it, iti urez din inima succes, Quote
Guest Mosad Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 va salut membrii ai rst !!!mi se pare foarte interesant acest forum.sunt noua aici si nu am voie sa postez la cereri insa am o cerere:))ma poate ajuta cineva va rog sa aflu parola unei prietene?singura nu am reusit:(cine vrea sa ma ajute pm memultumesc si sa aveti o zi bunaFa ce proasta esti. Quote
BoysIIMen Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Welcome!!! Ce tia facut colega? Sa nu ami zici ca tia furat prietenul. :)Lasa ca o prinzi tu inapoi pe prietena ta. Quote
BoysIIMen Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 Lasal pe Bushica in pace!!!! Cat mai are de trait?Las fi pus presedintele Romaniei, vai ce ai bateam numai noi singuri pe Libieni. Quote
Mish Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 I REPEAT: E BAIAT HANDICAPATILOR .. mai are 3 conturi pe forum .. labari lingai ce sunteti / Quote
Mish Posted March 24, 2011 Report Posted March 24, 2011 ma amuza sa va vad cum va agitati ca prostii pt o .. un pizda Quote