Jump to content

Mish

Active Members
  • Posts

    396
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    9

Everything posted by Mish

  1. Salut. Daca careva dintre voi este cunoscator vb6 si ar putea porta un program scris in vb6 in varianta web atunci astept un reply. se va face un meeting pe skype/webex, se va oferii toate explicatiile necesare si eventual, in functie de competentele persoanei daca poate reusi asta, se va discuta pretul si etc. pentru cei interesati lasati un reply in topic sau pm.
  2. haideti sa dam si cartile pe fata. si acum sa fim sinceri ca nu strica sa zicem ca tu , user de pe rst, faci o mica puscariutza si reusesti sa-ti faci rost de niste bani . te-ai gandit sa-ti deschizi un magazin sau poate un bar sau o terasa sau ma rog, orice iti doresti.. prioritatea nr 1 sunt banii, bani care trebuie folositi pentru a cumpara material. pe urma urmeaza autorizatiile , daca ai 2 variante: 1. legal insa e costisitor si de durata sau ilegal, bagi banutu la buzunar si stii ca e totul rezolvat. multi ar alege prima varianta , insa nu foarte multi, va asigur . am o varsta, m-am invartit in diferite cercuri de persoane si cam asta e adevarul, toti in sinea noastra am face asta pentru ca vrei sa stii de ce ? nimeni nu s-a imbogatit pe munca cinstita. +
  3. ba ratatu pulii mele, in mortii matii nici macar tabla inmultirii n-ai invatat-o bine si vorbesti de politica, de socialism si schimbare? cin'te vezi prapaditule, blaga? ce pula mea vina au astia din guvern ca au ars niste parliti intr-un club? ba tu te uiti ce comentezi acolo? revino in plm cu picioarele pe pamant.
  4. romanasii astia ai nostiri sunt de-a dreptul prosti facuti gramada. de ce zic asta? pai hai sa dau argumentele necesare: 1. tara asta e in colaps si culmea, au fost momente si mai critice decat acum si totusi nimeni n-a fost in stare sa faca nimic. ( decat niste batranei mai stateau la proteste organizate ca isi primeau si ei o fainuta, un uleiutz, un orezel si niste zaharel ) 2. acum, ca online-ul e pe trend , in special facebook, toti au inceput sa isi exprime nemultumirea fata de guvern. ( dar de ce? pentru faptul ca au ars niste oameni intr-un club? asta e motivul? hmm. de aici a plecat totul) 3. decat sa ies sa imi inghete pula'n mine mai bine stau si urmaresc un film. stiu ca multi vor zice, domne, ca din cauza la d-astia ca tine nu merge tara cum trebuie si etc dar sa fim sinceri, ponta cand si-a dat demisia care a fost reactia voastra? un mare scarpinat in cap. vedeti voi, daca intradevar vreti o schimbare, stand in frig cu o plancarda in mana tipand un cacat nu aduce nimic , fiti creativi, spargeti un magazin, bagati putin haos, faceti lumea din guvern sa se ingrijoreze . pentru ca, sa fim sinceri, fara sange nu vine schimbare.
  5. Mish

    Buna !

    lol,. i-a si dat ban haha
  6. dupa cum spune titlul, sunt interesat sa cumpar cele enumerate , pm cu oferta, va multumesc.
  7. Mish

    No comment :)

    lol, astia's un fel de acunetix ca altfel nu inteleg cum ..
  8. Sunt interesat sa cumpar emailuri cu nisa de stock market, trading, etc. Pt cei care pot sa obtina astfel de mailuri ii rog sa-mi lase un p.m aviz amatorilor: nu sunt interesat sa cumpar emailuri extrase din diferite site-uri care nu au nici-o legatura cu nisa asta.
  9. thanks , desi primul din lista il baga in inbox , restul se duc in spam
  10. Mish

    back on track

    haideti ma , nu facem si noi o ieseala d-aia ca pe vremuri ?
  11. Mish

    back on track

    hmm, ce nume aveai?
  12. Dupa cum spune titlul , sunt interesat sa fac rost de niste conturi twitter/fb care sa contina cel putin 500 prieteni, nu conteaza locatia. de asemenea, sunt interesat si de niste proxies care ai, da-mi un pm pret informativ 0.01c ( se stabileste prin PM pretul )
  13. Mish

    back on track

    Nytro? TinKode? e de bine, kw3 mai traieste?
  14. Mish

    back on track

    @blech, esti binevenit. te stiu de pe vremea cand frecventam forumul.
  15. greets to everyone! N-am mai accesat forumul asta de atata vreme incat am si uitat ca mai exista... heh, viata de pensionar si alte principii prost alese m-au determinat sa las viata de it deoparte. din curiozitate, cati dintre membrii vechi mai sunt pe forum? o punem de o bere?
  16. revin si eu dupa o caruta de ani spunand ca da, mai traiesc @begood , msg me , n-am mai vb de muulta vreme @ rest of us, salutare, salutare
  17. era si normal sa pateasca asa ceva, la cat de laudaros era si-a primit ce a meritat.. ii doresc cateva doze de lubrifiant si succes in continuare., ..
  18. muie jandarmeria .. muie guveru muie bagamiash pula in nevestele lor
  19. dupa cum spune titlul, am nevoie de un cms mai catchy asa cu ajax , alea alea .. ceva pentru un portofoliu foto . dau un verde, o berica sa fie treaba treaba .. astept un reply .. & btw, hi folks, long time no seen
  20. doamne ajuta, sanatate, numai bine )
×
×
  • Create New...