sorinunderline Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 cumpar phpshelluri la bucata sau liste. sunt extrem de serios si platesc instant. cei interesatzi sa imi dea un pm pt id. ash prefera sa cumpar astaseara Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinunderline Posted March 24, 2011 Author Report Share Posted March 24, 2011 Chiar nu are nimeni pe aici asa ceva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkrich Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Iti dau eu daca imi zici unde esti plecat:)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
IliePalarie Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 ti-am dat pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
robertutzu Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 vezi ca ai pm Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinunderline Posted March 27, 2011 Author Report Share Posted March 27, 2011 salut v-am rasp la totzi va rog nu mai veniti cu replici idioate in pmuri gen "dak ma freci la cap iti dau ignore" eu am nevoie de shelluri(nu doar scripturile) voi de bani asa ca fiti serioshi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Sicko Posted March 27, 2011 Report Share Posted March 27, 2011 @sorinunderline renunta te rog la limbajul de mirc ca ma ia cu durerea de cap cand citesc ceva scris de tine. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sorinunderline Posted March 30, 2011 Author Report Share Posted March 30, 2011 sorry am rasp la pm. btw nu este libaj de mirc dar crede-ma ca scriu foarte mult zilnic si incerc si eu sa prescurtez cum pot daca nu se intelege imi pare rau am sa iau masuri Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ilbr22 Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 1 euro / 1 shell - lista de 200 shell-uri la 150 euro.accept wu / transfer bancar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dezele Posted April 1, 2011 Report Share Posted April 1, 2011 Vand eu Shell`uri...da-mi pm cu Id ceva. Sunt foarte serios... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
player Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 vand si eu dami pm cu id de mess Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zack Posted June 21, 2011 Report Share Posted June 21, 2011 Ai pm, dami add . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest expl0iter Posted June 22, 2011 Report Share Posted June 22, 2011 Am eu cateva mii de shelluri. Da-mi PM cu id-ul tau. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...