Jump to content
ripoff

sa deschid un hyip?

Recommended Posts

Posted (edited)

Am pus mana pe un script de hyipuri mai exact asta "AJ HYIP Square Meridian V 2011",Investitie mare nu ar fi,aprox. 20-30 $ domeniu si hosting cat de cat,doar sa nu se gaseasca vre`un rus sa-mi dea ddos xD..DAR mai investeste lumea in asa ceva ? Recent s-a lansat dubai-invest.net (nu sunt eu admin doar am auzit de site pe talkgold)La lansare numai din monitoare a scos $ 1000 (deci investitia s-ar recupera oricum )asta din ce am calculat eu...voi ce ziceti?

Edited by ripoff
Posted
Am pus mana pe un script de hyipuri mai exact asta "AJ HYIP Square Meridian V 2011",Investitie mare nu ar fi,aprox. 20-30 $ domeniu si hosting cat de cat,doar sa nu se gaseasca vre`un rus sa-mi dea ddos xD..DAR mai investeste lumea in asa ceva ? Recent s-a lansat dubai-invest.net (nu sunt eu admin doar am auzit de site pe talkgold)La lansare numai din monitoare a scos $ 1000 (deci investitia s-ar recupera oricum )asta din ce am calculat eu...voi ce ziceti?

monitorizare?da, deci tu vrei sa dai teapa sau sa platesti?

eu am studiat mult hyip-urile, un program auto surf/hyip cu admini romani era wbfy.eu.ideea e ca orice hyip nu tine la nesfarsit, nu am idee cum imparti banii sa nu ramai falit, dar daca ai idei de asa ceva si crezi ca te descurci dc nu?buba e ca nu ai firma, offshore.

Posted

la ce imi tre firma man cate nu merg pe blat! io vreau sa platesc la inceput cateva saptamani maxim vreo 2 luni dupa aia cius cred ca o sa copiez planurile de plata la un site de succes dasta monitoarele vin ele singure..