Stefan_navr Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Nu cred ca se incadreaza la hardware dar totusi am o problema cu refill'u la cartuse.....Cel negru si color am bagat in ele tus bla bla si cand le bag in imprimanta imi da o eroare cum ca nu mai am cartus si ca sa cumpar unu nou.....iar acum nush ce sa mai fac asa ca am nevoie de ajutorul vostrums!>< Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
johndoe.1990 Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Curata prima data contactele si de pe cartus si de pe imprimanta (alcool si bumbac fin). Daca tot nu le citeste incearca sa faci rost de la altcineva de altele sa verifici daca nu s-au ars. Exista si posibilitatea asta. Din cite stiu eu cartusele tale nu au cip- cartus color Lexmark no.15. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LLegoLLaS Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 au niste dracii care nu mai permit incarcarea astea noi...te caci pe ele de imprimante nu mai renteaza Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stefan_navr Posted April 9, 2011 Author Report Share Posted April 9, 2011 ms incerc acum un cartus 14 A si 15 A cik sunt reincarcabile Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...