Jump to content

johndoe.1990

Members
  • Posts

    21
  • Joined

  • Last visited

Converted

  • Biography
    a a a a a a
  • Location
    ici
  • Occupation
    ce e aia?

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

johndoe.1990's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Reputation

  1. Curata prima data contactele si de pe cartus si de pe imprimanta (alcool si bumbac fin). Daca tot nu le citeste incearca sa faci rost de la altcineva de altele sa verifici daca nu s-au ars. Exista si posibilitatea asta. Din cite stiu eu cartusele tale nu au cip- cartus color Lexmark no.15.
  2. Hai pa c-am ajuns si eu.

  3. Cam asa ceva trebuie facut legal. Extremistul Csibi Barna, mutat disciplinar cu serviciul în inima Apusenilor, la Abrud | NapocaNews
  4. Am si eu o intrebare. Ce fel de demonstratie? Cunostinte in statii de emisie receptie mai am si eu ceva - echipamente de emisie FM, AM etc. Vreau si eu un troc de cunostinte. Da tu un pm sa te contactez eu. PS. Cit timp pot asculta discutiile purtate in zona telefonului? - "am mai facut niste modificari de genul telefonul victimei sa treaca automat pe modul handsfree pentru o calitate mult mai buna a sunetului". Am inteles eu bine trebuie sa ai acces la telefonul victimei? Se instaleaza ceva pe el?
  5. Vezi sursa. Scoate toti conectorii de alimentare de la consumatori si din placa de baza. Fa rost de un bec de masina de 12V. Pune scurt negru-verde si pune becul pe una dintre mufele de alimentare. Daca porneste sursa si se aprinde becul nu e sursa poate fi placa de baza. Da daca nu se aprinde becul ia alta sursa.
  6. La casetofoane de obicei masa este comuna pentru toate canalele audio. Singura chestie care conteaza este impedanta difuzoarelor. O alta caracteristica este definita de elementele de amplificare finale .In general sunt in punte si nu este bine de lasat un canal fara consumator-boxa- se ard finalii. Deci daca ai patru iesiri - 4 difuzoare. HellScream ai legat practic un al treilea difuzor si ai facut selectia din butonul de fata/spate- stinga/dreapta.
  7. simplu pui net direct pe tv si cu aplicatii te uiti la ce vrei - unele au si navigator.
×
×
  • Create New...