Jump to content

player81

Active Members
  • Posts

    273
  • Joined

  • Last visited

About player81

  • Birthday 07/03/1981

Converted

  • Biography
    Intreaba si nu vei afla!
  • Location
    Hitchhiking on the Front Side Bus
  • Interests
    Money ... money ... money
  • Occupation
    Bautor de vin

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

player81's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Week One Done Rare
  • One Month Later Rare
  • One Year In Rare

Recent Badges

89

Reputation

  1. Tubul de la cartus e cheia in scena asta. Tubul sare in dreapta pistolului ... deci: a. daca era sinucidere si ar fi stat cu fata la masa tubul se afla in pozitia corecta, dar pata de sange ar trebui sa fie pe peretele opus fata de cum este; b. daca era sinucidere si ar fi stat cu spatele la masa sangele este unde trebuie, dar tubul ar fi fost pe jos in fata dulapului; c. daca a fost crima, sangele a sarit pe peretele unde este si deasemenea tubul a sarit in dreapta pistolului, adica pe masa. L.E.: de fapt si la crima tubul tot pe jos ar fi sarit in fata dulapului (m-am cam incurcat )
  2. Ar mai putea fi activat Blocare reactivare! Intra in Setari -> Securitate -> opreste (debifeaza) Blocare reactivare Cu aia activata nu poti sa faci root!
  3. Verifica sa descarci root-ul care trebuie sa fie exact pentru modelul tau! Aici gasesti la postul al 3-lea exact root-ul pt fiecare varianta: [sM-N910*] CF-Auto-Root | Samsung Galaxy Note 4
  4. Cu atat mai mult nu mi-ar trebui de la tine (si nu stiu cine ar avea curaj sa-si incerce banii pt un jaf de reducere de 48 lei), cu cat nu esti in stare sa explici contrazicerile din cuvintele tale.
  5. Care ramburs frate? Comanda se plateste cu voucherul tau ... daca Altex anuleaza comanda ca voucherul tau e obtinut prin cai nu tocmai ortodoxe ... tu ramai cu banii si fraierul cu ochii in soare! Daca un admin ar vrea sa intermedieze cumpararea voucherului, ar fi altceva!
  6. 5V e tensiunea nominala. Cand il pui in sarcina mai scade la 4 si ceva.
  7. Ai platit pe cineva pentru "articolul" ala? ... sper ca ai platit prin Paypal sa poti sa deschizi o disputa si sa ceri banii inapoi
  8. Exista si mai actualizata https://www.facebook.com/rstforums Dar ce-i drept ... e pagina, nu grup!
  9. Dpdv financiar nu cred ca se merita reparatia. Daca e sa-ti schimbe modemul, cred ca te costa mai scump decat un alt telefon chiar mai bun.
  10. E o caompanie care vinde produse cosmetice si suplimente alimentare, gen AVON, dar facute pe baza de aloe-vera. Tu iti cumperi pt tine niste produse si dup-aia iti cumperi cataloage si le imparti la oameni si astepti sa-ti comande ceva, sau iti faci magazin online si astepti doar doar o intra cineva pe el si iti comanda vreo lotiune de-aia
  11. E vechi (din 1973), dar nu e chiar american filmul tau. E spaniol (chiar daca sunt variante dubbed in engleza) si se cheama "La orgía de los muertos" sau (mai rar folosit) "The hanging woman". In asta doctorul Leon Droila facea incearca sa aduca broaste la viata cu socuri electrice si Igor, un angajat al cimitirului, scrie cu propriul sange NO37 cand e ucis (dar parca scrie pe o noptiera, nu pe perete). Uite si un trailer (chiar daca pe youtube scrie ca e din 1975, e din 1973. poate in 75 s-a facut varianta dubbed in engleza):
  12. Incearca Note 3, Note 4, S5, One (M8) rootate si ai sa vezi ce poate si ce te lasa sa faci Android-ul!
  13. Eu sunt super multumit de Bitdefender Total Security 2015. Ocupa ceva resurse dar in rest isi face treaba. Nu as da niciodata banii pe el, dar la cate giveaway-uri dau astia de la Bitdefender, nu e nevoie sa-l cumperi ca ai in permanenta chei oficiale pt el.
  14. La Setari -> Optiuni Dezvoltator ar trebui sa ai, la sfarsit, o optiune "Nu se pastreaza activ". Daca o activezi, iti inchide aplicatiile in momentul cand iesi din ele si atunci ar trebui sa se mai goleasca din RAM in mod automat, dar deh, nu mai primesti notificari cand isi schimba gagica statusul la FB!
  15. Samsung I9190 Galaxy S4 mini vs. Samsung I9305 Galaxy S III - GSMArena.com Nu cred mai sunt necesare comentarii! Dual-core si rezolutia de-ampulea ale lui S4 Mini sunt net inferioare fata de quad-core si display HD la S3.
×
×
  • Create New...