p3tru Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 Lista DROseriesNu stiu daca ati vazut noile promotii de la Allview Alldro, dar sincer pare ceva bine facut la un pret accesibil...Tocmai mi-am comandat si eu un Allview Alldro 4GB dupa o recomandare de la un prieten, si la cat m-am jucat la el deja m-a atras Poate vine ziua voastra si nu stiti ce cadou sa va faceti voua, sau la un prieten Quote
razer_krait Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 Este buna tableta , ca operare , adica se misca bine touchul?Sau trebuie sa fie numita "punch screen" (Am vazut un comentariu asemanator).Iar in jocuri , video-uri etc.Cum se misca?Mersi Anticipat. Quote
p3tru Posted March 30, 2011 Author Report Posted March 30, 2011 Este buna tableta , ca operare , adica se misca bine touchul?Sau trebuie sa fie numita "punch screen" (Am vazut un comentariu asemanator).Iar in jocuri , video-uri etc.Cum se misca?Mersi Anticipat.Se misca destul de bine, are ecran capacitiv, la jocuri se misca binisor, inca nu stiu, mie trebuie sa imi vine in 1/2 saptamani, cat am cotrobait prin el la un prieten miau placut mai multe la el...La video-uri se misca perfect, te poti uita la filme hd pana la 1080 si iti poti adauga la el un card de maxim 32 gb... deci e bun Quote
Effy Posted March 30, 2011 Report Posted March 30, 2011 La 256MB RAM se cam chinuie tableta sa ruleze 1080p, nu crezi? Quote
p3tru Posted March 30, 2011 Author Report Posted March 30, 2011 cat tine bateria la o tableta pc?BaterieCapacitate Li-Ion 3400 mAhCu WiFi 5 oreFara WiFi 6 oreStand-by 76 oreStreaming media 3 oreE bun ca de la Germanos poti cumpara si un adaptor pentru masina, si la drum lung etc, il ai aproape.La 256MB RAM se cam chinuie tableta sa ruleze 1080p, nu crezi?Hmm... voi vedea, deocamdata uitandu-ma la robotzi pe youtube la 720p imi mergea perfect, se incarca rapid, nu mergea in frame-uri...Parerea mea e ca nu am aruncat banii pe geam, ma gandesc pozitiv, din banii mei de tigari de 2 luni, mi-am luat ceva mai bun Quote
whiteboy Posted April 18, 2011 Report Posted April 18, 2011 ti-a ajuns tableta?cum se misca? esti multumit de ea?descrie putin Quote