MazaBoY Posted March 31, 2011 Report Posted March 31, 2011 Cine are idee sau stie cum as putea sa fac si eu un banner de genu asta daca stiti de unde pot face rost si eu de psd pentru photoshop sau eu stiu...Mersi!! Quote
MazaBoY Posted March 31, 2011 Author Report Posted March 31, 2011 Photoshop.sauImagine de pe net + text in paintpoi da nu ai obs ca e imagine gif si eu vreau sa pun in loc de lista de filmes sa pun textul meu ... intelegi Quote
MazaBoY Posted April 2, 2011 Author Report Posted April 2, 2011 Poti face animatii foarte reusite si cu Photoshop, oricum, panarama aia din exemplul tau e usor de facut. Textul il scoti foarte usor cu patch tool sau pui pe altu'.Daca vrei clona cu alt text:1. Nu se face asa ceva, e pur si simplu gay.2. Daca totusi insisti, contacteaza-ma dar fa-mi o oferta buna ca nu obisnuiesc sa ma tocmesc.tu nu ai prins ideea imi trebe ceva in genu la poza aia tot asa cu banda de aia de film cinema si sa pun eu poza de fundal si text.Momentan nu mai am resurse ca am achizitionat un domeniu,host,etc si n-am asta e mersi ori cum Quote
ENCODED Posted April 3, 2011 Report Posted April 3, 2011 photoshop (fireworks) + Jasc Animation Shop Quote
n.heat Posted April 29, 2011 Report Posted April 29, 2011 ai decupat cu' ciobu'?Foloseste ilustrator ( grafic dara vrei gif ae ). Quote