greerasu_tony Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Ati cumparat vrodata ceva dupa site-uri chinezesti ? In chit timp v-a ajuns ? Ati platit vama ? Am gasit niste replici foarte ieftine si ai vrea sa aduc vro 10 bucati . Quote
endemic Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 da, am luat; 1 saptamana pana in constanta; pentru taxe te interesezi la vama, nustiu sa iti zic exact Quote
dopelungreen Posted April 4, 2011 Report Posted April 4, 2011 Depinde cu firma il trimite , dhl? 3 zile iar vama depinde ce pret pune pe factura pachetului sau declaratia continutului; optimal pana in 250 dolari in cazul in carecontinutul este electronica sa fie declarat de catre firma componente de pc Quote
greerasu_tony Posted April 4, 2011 Author Report Posted April 4, 2011 Depinde cu firma il trimite , dhl? 3 zile iar vama depinde ce pret pune pe factura pachetului sau declaratia continutului; optimal pana in 250 dolari in cazul in carecontinutul este electronica sa fie declarat de catre firma componente de pcconteaza si ce este in ele ? eu vreau sa iau replici de iphone am niste clienti Quote