luke999 Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 cam cat credeti ca ar merita sa dau pe un telefon(de mana a 2-a) nokia 5800 xpressmusic?si astept si pareri daca stiti ca este bun telu sau nu Quote
Guest User Name Posted April 5, 2011 Report Posted April 5, 2011 cam 3 jumate 4!daca ai pretenii si iti permiti,poti da si 5!Sunt bune telefoanele.Am si eu unul,din pacate nu am reusit sa raspund de pe ecran ,fara sa deblochez de pe margine.Se pricepe cineva cum sa-l pacalesc? Quote
Cartus_C Posted April 6, 2011 Report Posted April 6, 2011 E foarte bun, am avut si eu unul acum 2 ani si mi-a parut rau sa remunt la el dar i-am spart difuzorul... Am vrut sa il curat de praf cu un ac .Telefonul este superb, ca si mp3 player este perfect! Daca ai castile originale sau o pereche de Jivo Pret?In jur de 300 +/- cateva zeci de lei Quote
sped999 Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 eu am vandut unul cu 300 ron e super telefonul Quote
invaThNs Posted July 2, 2011 Report Posted July 2, 2011 E foarte bun, am avut si eu unul acum 2 ani si mi-a parut rau sa remunt la el dar i-am spart difuzorul... Am vrut sa il curat de praf cu un ac .Telefonul este superb, ca si mp3 player este perfect! Daca ai castile originale sau o pereche de Jivo Pret?In jur de 300 +/- cateva zeci de leiDaca ai schimbat telefonul doar pentru ca i-ai spart difuzoru esti cea mai stupida persoana pe care am vazuto vreodata:)) Quote
zbeng Posted July 4, 2011 Report Posted July 4, 2011 cum sa iti placa 5800 nu va inteleg.... mere ca pl ecranu Quote