Jump to content
avkhackteam

R.S.T Meeting

Recommended Posts

Posted

sa moara mata sad ? ejti ratat ? in pula mea e contul lui propriu , si in sange o singura data a vazut ce e pe la VIP cand eram la spiry acum vreo 4-5 luni o_O ratonule vorbesti aiurea !!!

Posted
djradu wrote: sa moara mata sad ? ejti ratat ? in pula mea e contul lui propriu , si in sange o singura data a vazut ce e pe la VIP cand eram la spiry acum vreo 4-5 luni o_O ratonule vorbesti aiurea !!!

Daca mai vad un asemenea limbaj o sa intri pe forum de pe alt nick/ip.Iti spun prieteneste, daca nu te poti stapani , incearca sa jignesti MAI FIN, sau sa mergi pe stadion la meciul Stelei sa faci un bine omenirii.

Posted

logic ca nu vi ca eu de exemplu ...

te-as lua de scalp .....si te-as lovi de repetate ori violent si animalic cu capu de banca...asezata frumos in apropiere...(trebuie sa fie o banca)

si e ontopic...ca e vorba de meeting....si scuzatimi iesirile violente ...dar sunt alergic la suferintze !

Posted

Spiry iti scuzam iesirile violente...te inteleg...sincer...stiu prin ce treci...stiu cata suferinta trece prin sufletul tau...sunt cu totul alaturi de tine !

acum sa fim seriosi...credeam ca te-ai mai descretit ...dar acelasi ai ramas...nu vreau sa fac flame cu tine ...stiu ca imi pierd timpul...

PS: tu esti alegic la 'suferinte' ( nu cunosc termenul ) si eu sunt alegic la prostie

TE-AI PRINS?

Posted

ontopic : o sa vin cu o sabie dinaia poket sa va tai pe toti cu ea :D jtii cum sunt alea poket nu ? cum sunt lansetele telescopice ;) o sa va arat atunci ;) . P.S. Cand o sa fie ? :@

offtopic : NU LASA SKOALA SA`TI STRICE COMPORTAMENTU`