h3llris3r Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Nu mai bine il postai la "off-topic"Si nu iti fa griji ..........E folositor Quote
0x90 Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 zbeng wrote: Castitate - Puritatea corpului si spiritului.Este apanajul virginitatii.adica daca o virgina o suge sau o in the ass e casta? ROTFLzbeng wrote: Coitus intreruptus(lat) - Practica contraceptiva, care consta in scoaterea penisului din vaginul partenerei in momentul ejacularii.cred ca e mai indicat s-o scoti inainte nu in momentul ejacularii Quote
eddie47 Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Nah ce 'tutoriale' avem noi pe forum de hacking...Cum s-o scoti inaintea ejacularii )))))) :@ Nice=))))))))) Quote
zbeng Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 eddie47 daca u esti asa destept si stii tot ce se zice in dictionaru asta bv tie...da poate este lume care nu stie cei ala un preludiu;) Quote
eddie47 Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 zbeng wrote: eddie47 daca u esti asa destept si stii tot ce se zice in dictionaru asta bv tie...da poate este lume care nu stie cei ala un preludiu;)Stai asa...de ce din toti astia care or postat inaintea mea te-ai legat exact de mine ?!In fine...1 Nu stiu tot...Nici macar jumate 2. Era vorba despre ce fel de 'tutoriale' avem pe site de hacking...3. Cred ca oricine din noi are un DEX/DOOM pe-acasa sau net sau parinti sau bunici sau vecini sau ceva de genu'...Anyway...e bun ca ai postat ca sa stie lumea da' pm locu' nu mi se pare propice... Quote
Sad_Dreamer Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 ma....pune un tutorial si unde se baga "chestia" ma :@ :@ :@ Quote
zbeng Posted October 14, 2006 Author Report Posted October 14, 2006 cererile se fac la cereri=))=). video sau cu poze Quote
Sad_Dreamer Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 eu nu am nevoie ma..dar poate e careva care nu stie unde tre' sa se 'infinga' :@ :@ Quote
YceFire Posted October 14, 2006 Report Posted October 14, 2006 Sad_Dreamer wrote: ma....pune un tutorial si unde se baga "chestia" ma :@ :@ :@Poate invatzatzi ceva de acolo :@ :@ :@ :@ http://www.clipshack.com/player-cs-em.swf?key=C13851EE9FDCFEE9 Quote