paxnWo Posted April 23, 2011 Report Posted April 23, 2011 Am tot observat ca sunteti in cautare. Culese de pe dexonline.ro Cuvintele sunt fara diacritice $replace = array( '?' => 'a', '?' => 't', '?' => 's','â' => 'a','î' => 'i');139658 de linii1286 kbhttp://0.505.ru/up/dict.txt 1 Quote
SirXulescu Posted April 27, 2011 Report Posted April 27, 2011 (edited) Pax,e ok si cu asta insa putine persoane din RO cred ca au pass "inalienabil" so..E ok,multumesc rep + insa daca ar posta cineva sau aduna un wordlist mult mai perfect,mult mai "huge" in dex de ex nu gasesti pass "andrei1990" etc. Ceva ce pentru voi a reusit sa gaseasca macar un sub 50% din passworduri in materie de wirelesscracking.Pentru mine nici-un dictionar de pe rst sau altele de pe google,nu a fost indeajuns de complex incat din 10 passworduri sa-mi gaseasca 1-a macar.Poate cineva v-a aduna si posta in viitor un wordlist mai complex,nu neaparat numai pur romanesc.Btw my password on wireless is something like this : q2V224V2 Edited April 27, 2011 by SirXulescu Quote