freestyle Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 Salut am si eu o problema . De fiecare data cand dau restart pc-ul intra in power saving mode . Problema persista de cand am bagat prima oara windows 7 , am instalat dupa linux / windows sp 2 , 3 / vista , nimic . Configuratia pc-ului o puteti vedea aici : View image: problemaPlaca video : ATI Radeon 4300/4500 Series Monitor LG @La fiecare restart hardul scoate un clinket . Quote
ripoff Posted April 30, 2011 Report Posted April 30, 2011 Salut am si eu o problema . De fiecare data cand dau restart pc-ul intra in power saving mode . Problema persista de cand am bagat prima oara windows 7 , am instalat dupa linux / windows sp 2 , 3 / vista , nimic . Configuratia pc-ului o puteti vedea aici : View image: problemaPlaca video : ATI Radeon 4300/4500 Series Monitor LG Incearca sa schimbi din bios setarile la "power saving" sau eventual un "defaul values" @La fiecare restart hardul scoate un clinket .Hardul (mbr-ul) este pe duca, eu te sfatuiesc sa faci un backup la date si sa il schimbi urgent. Quote