Jump to content
razer_krait

SMS Bomber

Recommended Posts

Posted

Ca tot cauta unu pe aici SMS Bomber , asta-l poti folosi direct de pe telefon (Daca ai sms-uri) ;).

MIDletPascal este un limbaj de programare (Seamana cu Pascal-ul dupa cum v-ati asteptat) , dar face aplicatii pentru telefoane cu biblioteci Java , pe platfroma j2me (Java Micro Edition) , am aflat de el de la userul totti93 , caruia ii multumesc ;).

Am facut un tutorial de folosire.

Nu sunt responsabil pentru ce veti face cu el , asa ca o faceti pe barba voastra.

Parola winrar:

smsbomberevoec

Si intr-un final , programul.

Click aici asteptati pana se incarca reclama , apoi dati skip add , acolo sus in dreapta.Nu va suparati pentru ca vreau sa fac si eu un ban "cinstit" (Ma refer la link , are avertisment etc.).

Posted
hmm intereseant limbaj sti cumva unde asi gasi niste ebook ?

Pei intra aici si downloadeaza compiler-ul cu tot cu documentatie , si ai acolo in engleza mai tot ce-ti trebuie (Pentru a face un program mai simplu).

Iar pentru cei care stiu J2ME (Java Micro Edition) , pot sa faca librarii noi pentru:-a prelua imagini de la o camera video , daca exista

-a citi .txt

Pot sa faca orice se face si in J2ME numai ca (Normal) trebuie librarii.Faza-i ca acest proiect este initializat de catre rusi , faza buna e ca , daca traduceti cu googl translate , traduce aproape perfect , adica intelegi ceva nu ca la noi (Romana-Engleza , si invers).

Daca vreti sa va implicati , PM si incercam sa facem ceva ;).

Si as vrea sa stiu daca v-a folosit la ceva , eu il folosesc aproape zilnic =)).