tiodr Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 se da formul <form method="post" action="posteaza.php"><input type="text" name="victima"><br><textarea rows="5" name="vorbe"></textarea><input type="submit" name="posteaza" id="posteaza" value="Posteaza"/></form>cum ar trebuii sa fac (daca se poate) ca printr-un singur click pe butonul de submit formul sa se trimita de 5 ori (spre exemplu) , banuiesc ca e un php for dar nu stiu exact ce ar trebuii sa fie in elva multumesc anticipat! Quote
pr00f Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 for ($i = 1; $i <= 5; $i++) {// aici comanda} Quote
tiodr Posted May 8, 2011 Author Report Posted May 8, 2011 for ($i = 1; $i <= 5; $i++) {// aici comanda}si ce trebuie sa fie in for ca sa se trimita form-ul acela de 5 ori? Quote
pr00f Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Spre exemplu, tu trebuie s? dai echo de 5 ori la un cuvânt luat de la form-ul t?u.echo $_GET["cuvant"];Comanda for lucreaz? a?a :for (e1; e2; e3)e1, e2 ?i e3 sunt expresii. În cazul nostru :// e1 :$i = 1 Adic?, am introdus i-ul ca fiind integer cu valoarea ”1”.// e2 :$i <= 5i-ul trebuie s? fie mai mic sau egal cu 5.// e3 :$i++For-ul se va rula de la valoarea ini?ial? a lui $i pân? la cea final?, în cazul nostru, 5.Cod final :for ($i = 1; $i <= 5; $i++) { echo $_GET["cuvant"];} Quote
tiodr Posted May 8, 2011 Author Report Posted May 8, 2011 bun multumesc pentru explicatia forului dar pe mine ma intereseaza ce pun in for ca formul care se trimite pe alta pagina ca sa fie trimis de 5 ori Quote
pr00f Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 Tocmai ce ?i-am spus. Tu ”trimi?i” form-ul de x ori, adic? de câte ori pui în for. Tu ai form-ul t?u, ?i pe posteaza.php folose?ti for-ul pentru a face ac?iunea dorit? de x ori. Quote
ROFL Posted May 8, 2011 Report Posted May 8, 2011 <?phpfunction post($url, $data){ $curl=curl_init(); curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, $url); curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, 1); curl_setopt($curl, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 1); curl_setopt($curl, CURLOPT_POSTFIELDS, $data); curl_exec($curl); curl_close($curl);}for($i=0; $i<5; $i++){ post("http://site.com/posteaza.php", "victima=data1&vorbe=data2");}?> 1 Quote
tiodr Posted May 8, 2011 Author Report Posted May 8, 2011 va multumesc frumos amandurora pentru raspunsurile rapide si foarte utile , mi-a mers , topic closed Quote