Jump to content

tiodr

Active Members
  • Posts

    428
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    2

tiodr last won the day on August 22 2015

tiodr had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

tiodr's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

21

Reputation

  1. are mai mult praf pe el decat toate covoarele mele din casa
  2. mi se misca perfect si sunt pe wi-fi
  3. sa inteleg ca o sa inchida si filelist-ul
  4. baietii care se pricep la php & cURL sa bage mii de 'semnaturi' pe Vrei ca Traian Basescu sa plece? chiar daca probabil nu vor conta dar sa fie acolo, eu am incercat sa fac dar nu mi-a mers (cURL nu e specialitatea mea). codul folosit a fost: <?php set_time_limit(5000); $url = 'http://www.uslonline.ro/petitie/'; $data = array(); $data['nume'] = 'Dobrescu'; $data['prenume'] = 'Andrei'; $data['oras'] = 'Oradea'; $data['email'] = 'a.dobresc22@yahoo.com'; $data['trimite'] = 'Semneaza'; $post_str = ''; foreach($data as $key=>$val) { $post_str .= $key.'='.urlencode($val).'&'; } $post_str = substr($post_str, 0, -1); for($i=1;$i<=10;$i++) { $curl=curl_init(); curl_setopt($curl, CURLOPT_URL, $url); curl_setopt($curl, CURLOPT_FOLLOWLOCATION, 1); curl_setopt($curl, CURLOPT_POST, 1); curl_setopt($curl, CURLOPT_POSTFIELDS, $data); curl_setopt($curl, CURLOPT_RETURNTRANSFER, TRUE); $result = curl_exec($curl); curl_close($curl); echo $result; } ?> MULTUMESC!
  5. este presidency.ro, nu .com JUST SAYING
  6. Ba va laudati cu totii ca sunteti mari hackeri si ca gasesti mii de vulnerabilitati xss si mysql injectionsion si tot felul de chestii de genu si ca sunteti patioti si va aparati tara. De ce nu o aparati de noi insine? de cei precum Basescu? voi ati vazut ca nu mai merge nicio camera de la live de la universitate? aici nu merge Bucuresti Webcam Live Trafic - Camere live si informatii din trafic , nici aici nu merge Webcam Piata Universitatii | Jurnalul National , aici nici atat Camera trafic live Bucuresti - Piata Universitatii 2 | TrafficGuide.ro . Si mai vreau sa stiu de ce nu s-a ocupat nimeni de site-ul jegosului aluia chelios http://www.presidency.ro/ cu un mesaj de sustire a revoltei. Hai patriotii hackeri ai tarii. Simtiti-va!
  7. tiodr

    Cleverbot

    raspunde si in romana si aparent mai adauga si niste engleza User: Ce faci? CB: Bine. User: Ce esti tu mai exact? CB: Om. User: Om? cum asa? CB:That's not very nice.
  8. ce a fost si ce a ajuns forumul asta, parca nimeni nu se mai implica, nimeni nu-si mai bate capul cu treburi serioase
  9. In loc sa dea mouse-ul sau laptopul unui copil amarat la vreo casa de copi sau oriunde sa se joace si ala stind ca in cativa ani va murii de foame (daca nu o face inca de pe acum), dar nu, el e inteligent
  10. Lafel si mie, deschid cu firefox si imi zice "This Connection is Untrusted" pe https, dar pe http normal imi intra fara probleme. Incercati pe cat de mult posibil sa nu mai lucrati cu bancile ca sa nu va ia din bani pentru orice tranzactie. Chiar si 0.2% face diferenta atunci ca nu ai acei 0.2% !
  11. hai sa incercam aceasi parola pe contul lui de yahoo
  12. iti dai seama ca daca "donezi" contul, el (contul) nu va mai fi inregistrat in grupul C/C++ Programmers nu? deci practic va fi un cont doar cu 192 de posturi:|
  13. Nu e vina forumului "off-topic" ca este cel mai cautat, daca RST are un numar mare de utilizatori destul de slab pregatiti in alte calculatoarelor sau la modul general e normal sa fie mai usor sa posteze o magarie sau o prostie la off-topic (cum vorbesc ei cu un "h4x0r" pe mess) decat sa posteze un exploit sau ceva care aduce beneficii comunitatii. Asa cum nu poti sterge Romania pentru "utilizatorii" ei tampiti care vorbesc la televizor despre "bomba sexy" sau despre lucruri care necesita un nivel intelectual peste medie precum OTV sau Sport.ro, asa nu poti sterge forumul "off-topic". Userii sunt de tras la raspundere, pana la urma ei fac forumul, un forum fara useri e ca o tara fara oameni.
×
×
  • Create New...