Jump to content

eu0800

Active Members
  • Posts

    166
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

eu0800 last won the day on February 3 2012

eu0800 had the most liked content!

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eu0800's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

14

Reputation

  1. Forumul asta se duce in jos, se vede ca nu se mai ocupa nimeni de el .
  2. pe cine draq crezi tu ca intereseaza contul tau de feisbuc si iutub ))) !!!
  3. Alt blog despre droguri facut din copy/paste , nimic nou sub soare . l.s.d. drogul petrecerilor ? Cred ca ala e m.d.m.a. a.k.a. extasy . Nu ca ai avea o cat de mica idee despre ce vrei sa scrii. Fa un blog despre ceva ce cunosti. Stiu si eu, angry birds de exemplu .
  4. Oamenii de gandesc asa "poate sa ma verifice, ca eu nu incalc legea" is cei mai periculosi .
  5. De ce naibi ai vrea sa ramai blocat pe nivelul asta al existentei ?Si intr-un calculator, unde mai pui. Oricum e imposibil, dar ca concept e twisted rau . LE// Stiam eu ca am auzit undeva de treaba asta, uite aici si un articol cu documentar pe subiect Dezv?luiri !: Trance-formation (actualizare radio)
  6. Orice blackberry ajunge in punctul asta odata (sau de mai multe ori) in viata . Search on google "blackberry brick wipe loop restart" citeste cu atentie vreo juma` de zi si poate ai noroc sa functioneze una din metode. Daca il vede BBSAK http://bbsak.org/ ai sanse mari sa il recuperezi, pentru customizat si altele poti incerca BBHTool How to Shrink OS6/OS7/OS7.1 , mult noroc .
  7. Kovacs: Urm?rindu-i pe urm?ritori | Video on TED.com
  8. Eu am votat frunza de maria si gata .
  9. Imi faci ,nu prea placuta impresie , ca esti ceva frate cu ei macar pe partea de cultura. Doar o impresie lasata de tine prin intermediul mesajului citat mai sus.Peace : .
  10. Salut, poti incepe prin a studia materialele de pe forum, asta o sa iti dea idei suficiente pentru urmatorul nivel. Peace ;.
  11. Daca erai ,nu hacker dar macar om normal (ce gandeste cu capul lui) ai fi gasit aici pe forum cateva mii de proxy https://rstcenter.com/forum/44952-speed-l1-elite-proxies-519-high-*********.rst . ia de aici mai "George,nou in materie de hacking " .
  12. Eu zic ca sa fie mai usor inlocuim "pirat" cu "roman". Acum avem 5 romani care au 100ron restul problemei ramane la fel. rezolvarea e simpla, capitanul se duce la bar si cumpara 4 beri apoi supune la vot sa ia el toti banii sa-i tina bine. Toti ceilalti botanisti (aa, romani) vor fi de acord. Peace .
  13. Eu inteleg ca vrei sa fie un topic general in care cei care sunt dispusi , sa dea share la metodele lor de "facut bani" pentru ca cine mai trece pe aici sa poata gasi ceva sigur etc. etc.. Din reply-uri vad ca altii au inteles diferit. Acum cine a inteles gresit? on topic. blackhat, social engineering. Nimeni nu va posta un tutorial complet la o metoda privata si banoasa pe un forum public. Peace .
×
×
  • Create New...