andrey90 Posted May 20, 2011 Report Posted May 20, 2011 Din punctul de vedere al hardware telefonul e printre cele mai bune ( excp. samsung GSII).Totusi softul are mai multe probleme , cel putin experimentate de mine :Restart-uri in momente aleatoare , de obicei dupa ce ma joc o perioada. Se cam incalzeste chiar si cand ma joc lucruri _not_ tegra based.Astazi dupa un system check rulat de telefon fara sa ma intrebe ceva mi-a sters Android Market.Stiu despre Cyanogenmod si despre XDA insa nu am gasit nimic "stable". Daca aveti telefonul asta, ati intampinat aceleasi probleme ca mine sau altele , ati rezolvat sau nu,sau daca stiti depsre el , postati aici. Eu rulez versiunea 10d, nu am rootat telefonul , are ROM-ul oficial e practic untouched. Ma gandesc sa - l flashuiesc, nu sunt inca sigur in ce .Pentru mai multe discutii PM me. Quote
petrrisor Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 saluteu m-am hotarat sa astept android 2.3 pentru care se zice ca va fi optimizatce probleme am avut si eu dar mai astept Quote
1337 Posted July 17, 2011 Report Posted July 17, 2011 Flashuieste romul oficial cu tweakuri, sunt o multime gen pe xda-developers. Quote