jacko Posted August 7, 2011 Report Posted August 7, 2011 Mda, cand intrai in server iti zicea ceva de genu : "Vrei sa se instaleze Ardamax Keylogger la tine in pc?" Da asa e la ardamaxele fara licenta, adica free, am avut prima data the english version la ardamax free, si tot asa zicea, mai era si virusat, apoi l-am cumparat si no virusi, nu zicea nimic, nedetectabil, il si cripta vezi aici : http://www.ardamax.com/keylogger/ Quote
gabyspeed Posted August 19, 2011 Author Report Posted August 19, 2011 La mine merge perfectBucurati-va Quote
unknown. Posted August 19, 2011 Report Posted August 19, 2011 La mine merge perfectBucurati-vaSi de ce postezi?Macar de postai ceva constructiv sau un sfat ceva dar tu postezi doar asa sa nu zica nimeni ca nu ai lasat un reply si aici...Parerea mea ar fi sa inchideti topic-ul pentru a se evita spamm-ul. Quote
thecursero Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 Dati link-ul din nou , ca nu mai merge downloadat va rog Quote
Intunecatul Posted December 7, 2011 Report Posted December 7, 2011 DOWNLOAD: V 3.8.3Are Inauntru Si Licenta!!! Quote